A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шістнадцятий турнір із футзалу на «Кубок пам’яті С. Д. Пхіденка»

Дата: 04.01.2024 19:12
Кількість переглядів: 86

   У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся турнір з футзалу «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка» серед дітей 2014-2016 років народження. Під час урочистого відкриття турніру селищний голова Сергій Любивий, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», Заслужений працівник сільського господарства України, депутат Верховної Ради України ІІ скликання, віцепрезидент Федерації греко-римської боротьби України, президент обласної федерації греко-римської боротьби, голова оргкомітету Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті ім. І.М.Піддубного Петро Душейко, у своїх виступах ще раз згадали про Семена Дмитровича Пхіденка, як прекрасного керівника і організатора, ініціатора будівництва спортивного комплексу у Чорнобаї, людину, яка все своє життя популяризувала спорт в районі та  пропагувала здоровий спосіб життя та  привітали  команди з початком турніру,  побажали юним футболістам  проявити спортивний азарт та показати  майстерність у командній грі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  

     Семен Дмитрович Пхіденко – відомий на Чорнобаївщині своїми добрими справами. Це була, людина з великої літери. Він жив, трудився і дбав не лише про розвиток сільського господарства, а й робив все можливе для розвитку спорту та фізичного зростання молоді. Ще зі шкільних років Семен Дмитрович активно займався в різноманітних спортивних секціях, залучаючи до спорту все більше друзів та знайомих. Найбільше йому подобалося займатися футболом. Виступав в складі юнацької команди майстрів спорту Кіровоградської збірної «Зірки». З 1976 року про Семена Пхіденка почули в Чорнобаївському районі де, працюючи в Богодухівці секретарем партійної організації, активно займався спортом та виступав організатором фізкультурно-масової та спортивної роботи в селі. Більш того, активна громадська позиція та любов до спорту допомогли Семену Пхіденку стати очільником потужного Чорнобаївського господарства та організувати футбольну команду «Хлібороб», яка гідно представляла Чорнобаївщину в аматорській лізі першості України. Команда неодноразово брала участь у змаганнях районного та обласних рівнів та неодноразово виборювала призові місця.

   Чимало часу, сил та здоров’я Семен Дмитрович Пхіденко віддав будівництву спортивного комплексу в Чорнобаї, який є однією із окрас і гордістю селища та громади. Саме, завдячуючи йому, у Чорнобаї почала діяти секція з веслування, тренером якої тривалий час працював Олімпійський чемпіон Андрій Іванович Хіміч.

    

      До всіх присутніх звернувся син Семена Дмитровича – Олександр та висловив щиру вдячність за те, що засновники турніру та жителі Чорнобаївщини пам’ятають та поважають Семена Пхіденка, а справа його життя продовжується.  А юним учасникам  турніру побажав  вдалих змагань та перемоги найсильнішій команді.   

Фото без опису

    За перемогу в турнірі та головну нагороду - «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка» змагались 4 футбольні команди вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл із  Золотоноші, Переяслава та дві команди з Чорнобаю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   В результаті напруженої спортивної боротьби, за результатами всіх ігор цього турніру, перемогу отримала команда  ДЮСШ Чорнобай (2014 р.н.).

Друге місце посіла команда ДЮСШ Чорнобай (2016 р.н.),

третє місце – команда «Матадор» (м. Переяслав),

четверте місце – команда ДЮСШ Золотоноша.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Кращими гравцями турніру визнано Березного Олександра (м.Переяслав), Осередька Андрія (м.Золотоноша), Гичку Владислава (смт Чорнобай) та Підгору Івана  (смт Чорнобай). 
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Переможці та призери турніру   отримали кубки, дипломи, медалі та смачні подарунки.

 

   Вітаємо команди із черговими спортивними здобутками!

 

   Дякуємо командам за участь, а нашим воїнам — за можливість проводити футбольні турніри!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь