A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Сьогодні в Чорнобаї звучали величальні українські народні обрядові пісні.

Дата: 04.01.2024 19:25
Кількість переглядів: 50

   Фестиваль щедрувальних колективів громади пройшов в Чорнобаївському селищному будинку культури. Лунали українські колядки та щедрівки, які, потрібно зауважити, жодного разу не повторилися. В теплій, затишній атмосфері піснеспіви зачаровували слухачів мелодійністю та органічним поєднанням народного та біблійного сюжетів, кожен колектив просив про перемогу та мир.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Фестиваль пройшов яскраво і незабутньо. Від селищної ради по завершенню фестивалю колядницькі гурти отримали за свої щедрівки та колядки солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     В своїй резиденції   гостей заходу  зустрічав  Святий Миколай. Всі бажаючі мали можливість сфотографуватися на згадку та переглянути виставку дитячих казкових виробів.

Фото без описуФото без опису

   Дякуємо щедрувальним колективам  за подарований чудовий настрій, за те, що ми зберігаємо народні традиції та звичаї українського народу, долучаємо до колядування та щедрування дітей, передаючи їм у спадок культурні надбання нашого народу.

   Дякуємо нашим Захисникам за можливість проводити заходи, що сприяють розвитку  культури в такий складний для нашої країни час і разом здіймаємо наші молитви за волю, за життя, за Україну.

   Ми – українці, ми – сильні, ми – вільні, ми – незламні! Хай з нами завжди буде сталевий дух і тверда воля, впевненість і натхнення. І буде Перемога!

   Лише разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь