A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено засідання виконавчого комітету

Дата: 17.01.2024 09:31
Кількість переглядів: 138

   17 січня  Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли участь старости старостинських округів та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

   На початку роботи присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Фото без опису

            На розгляд виконавчого комітету було внесено 20 питань порядку денного.

   В ході засідання члени виконавчого комітету схвалили  проєкт рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 14.12.2023 №40-12/VІІІ «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2024 рік (2357700000)», затвердили план заходів на 2024 рік щодо економного і раціонального використання коштів бюджету селищної територіальної громади, Положення про надання допомоги у вигляді дров та паливної тріски (щепи) для пічного опалення мешканцям Чорнобаївської селищної територіальної громади та заслухали звіт начальника управління документообігу, організаційної та інформаційної роботи апарату селищної ради Оксани Брагінець «Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті селищної ради за 2023 рік» та «Про стан  виконання рекомендацій, щодо здійснення Чорнобаївською селищною  радою делегованих повноважень органів виконавчої влади, визначених в акті  Золотоніської районної державної адміністрації».

 

   З  метою впорядкування вуличної нумерації   розглянули питання про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна, надання службового житла, затвердили тарифи на теплову енергію. 

 

   Окрему увагу члени виконавчого комітету приділили питанням  захисту прав дітей та  питань, що стосуються опікунської ради та встановлення опікунства.

 

   З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь