A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулось засідання сорок першої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VІІІ скликання.

Дата: 18.01.2024 12:25
Кількість переглядів: 76

   18 січня 2024 року під головуванням селищного голови  Сергія ЛЮБИВОГО відбулося засідання сорок першої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

Фото без опису

 

   У роботі сесії взяли участь 18 депутатів, депутат  Золотоніської районної ради Оксана Брагінець, запрошені керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

Фото без опису

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

  Фото без опису

   На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 31 питання, які згідно з регламентом роботи селищної ради були попередньо розглянуті на спільному  засіданні постійних комісій.

 

   Під час сесійного засідання депутатами  внесено зміни  до  рішення  селищної  ради  від  14.12.2023 №40-12/VIIІ «Про  бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади на 2024 рік»,   затверджено тарифи  з надання соціальних послуг на 2024 рік, прийнято ряд Програм, що стосуються закладів освіти Чорнобаївської територіальної громади, фізичної культури і спорту, розвитку земельних відносин та охорони земель, рибного господарства водойм та поліпшення їх екологічного стану, заходів з  територіальної оборони, та затверджено   ще ряд змін до попередніх рішень селищної ради.

   У ході сесії прийнято  рішення, які стосуються майна комунальної власності, затверджено проєкти землеустрою та  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та передачу у постійне користування,  внесено зміни до діючих договорів оренди землі, розглянуто звернення громадян.

Фото без опису

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь