A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ШАНОВНІ АБОНЕНТИ ЧОРНОБАЇВСЬКОГО КП «ВУЖКГ» СКАСОВАНО ЗАБОРОНУ НА ПРИПИНЕННЯ НАДАННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПРИ НАЯВНОСТІ БОРГУ!

Дата: 23.01.2024 12:35
Кількість переглядів: 109

Чорнобаївське комунальне підприємство «Виробниче управління житлово-комунального господарства» інформує, що Кабінет Міністрів України постановою № 1405 від 29.12.2023 р. скасував мораторій, запроваджений на початку повномасштабної агресії, на припинення надання житлово-комунальних послуг у разі їх несплати/неповної сплати, а також скасував заборону на нарахування та стягнення (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість.

Враховуючи викладене Чорнобаївське КП «ВУЖКГ» має право споживачам (населенню та юридичним особам) послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення при наявності заборгованості нараховувати штрафи, пені та обмежувати (припиняти) надання послуг у порядку і строки, встановлені Законом України “Про житлово-комунальні послуги”.

На виконання вищезазначеної постанови Кабінету Міністрів України, Чорнобаївське КП «ВУЖКГ» відновить роботу стосовно припинення надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення тим абонентам, які не сплачують або сплачують не в повному обсязі вартість спожитих ними послуг.

У зв’язку із цим наполегливо закликаємо споживачів не допускати утворення заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення. Це дозволить уникнути примусового відключення, а також заощадити кошти, які доведеться витратити в майбутньому на відновлення послуг та на погашення штрафних санкцій.

Для абонентів, в яких склалась вкрай критична фінансова ситуація, передбачена можливість укладання договорів реструктуризації боргу. Для укладення такого договору Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Чорнобаївського КП «ВУЖКГ».

З повагою,

адміністрація Чорнобаївського КП «ВУЖКГ»!

Наша адреса : смт Чорнобай, вул. Михайла Старицького, 2А

Контактні телефонии: 0686337364   та 2- 22- 79


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь