A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 12:27
Кількість переглядів: 54

   Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, знаходячись далеко від рідних земель. Щорічно ми віддаємо глибоку шану усім, кому судилося пройти вогняні бойові дії в Республіці Афганістан та в інших «гарячих» точках планети.

 

   15 лютого  учасники бойових дій на території інших держав, керівництво Чорнобаївської селищної ради, керівники і працівники структурних підрозділів селищної ради,  громадськість засвідчили   свою глибоку шану та повагу   мужності всім загиблим під час виконання  військового обов’язку та померлим уже вдома інтернаціоналістам, вшанувавши їх світлу пам'ять хвилиною мовчання.

Фото без опису

   І сьогодні, у нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Втрачаємо найдорожче, наших Героїв, що  загинули за право свого народу вільно жити на своїй землі. 

 

   Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, пам’ятника «Борцям за волю України» та вшанували Героїв-захисників на Алеї Памяті.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Низько схиляємо голови та завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся. Щира шана  – її ветеранам, живим свідкам трагічних сторінок історії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь