A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Сьогодні  Україна віздначає День єднання.

Дата: 16.02.2024 10:19
Кількість переглядів: 42

Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилася інформація про те, що саме 16 лютого  російські війська можуть здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. У цей день українці  в усіх містах і селах України  підняли державні прапори на будинках і спорудах, одягли вишиванки, пов’язали жовто-блакитні стрічки, висловлюючи такими діями єднання в єдиному прагненні жити в мирі в своїй вільній і незалежній Україні. Цей  день є символом єдності та солідарності українського народу в обличчі зовнішніх викликів та загроз.

Фото без опису
16 лютого 2022 року  в багатьох містах України відбулися заходи, присвячені Дню єднання. У столиці був розгорнутий вражаючий 200-метровий жовто-блакитний стяг, аналогічно гігантський прапор України з’явився і в Сєвєродонецьку. Але вже 24 лютого 2022 року розпочалася повномасштабна війна - російський загарбник напав на Україну.
 Перед українським народом і нашою державою постали серйозні виклики, які вимагають від кожного з нас єдності, відповідальності та конкретних дій  по підтримці Збройних Сил України. Непохитна віра в перемогу  об’єднала всіх українців у визвольній боротьбі з окупантами.
 Сьогодні в рамках заходів до Дня єднання в Чорнобаївській  селищній раді керівництво та  працівники всіх ії структур   у вишиванках разом з викладачами Чорнобаївської дитячої школи мистецтв урочисто виконали Державний Гімн України. На заході було розгорнуто, такий дорогий серцю,  великий жовто-блакитний стяг.

Фото без описуФото без опису
 У соціальних мережах передавали патріотичний флешмоб "💙💛ЄДИНЕ СЕРЦЕ УКРАЇНИ💙💛" за участі закладів культури Чорнобаївської громади
#ЄДИНЕ_СЕРЦЕ_УКРАЇНИ -  В рамках цього челенджу учасники декламували патріотичні вірші та вислови відомих українців у вишиванках з прапором України та жовто-блакитними стрічками.  
В єдності наша сила!
Слава Україні! 
Героям Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь