A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі Чорнобаївської громади!

Дата: 20.02.2024 07:47
Кількість переглядів: 33

Так історично склалося, що на нашу благословенну українську землю  за всіх відомих історичних епох  нападало зі зброєю в руках багато ворогів. Нам забороняли шанувати і передавати традиції, культуру  та ремесла, утискали і знищували мову, репресували і переселяли, штучно змінювали і переписували історію. Українці  з прадавніх часів знають, що таке виборювати й захищати власну свободу і виборювати право на життя на власній землі

У важкі та визначальні  віхи історії  український  народ ніколи не здавався і не здається і завжди проявляв і проявляє хоробрість, мужність, незламність і самовідданість.  В єдності наша сила і незламність. Лише єдність  - є запорукою такої необхідної нам перемоги над ворогом і вигнання  російських окупантів з української землі.  Ми віримо: вільний і незалежний український народ буде жити у вільній і незалежній європейській  державі -Україні. 

20 лютого ми вшановуємо героїв, які віддали своє життя за Україну й українців у час Революції Гідності. Героїв Небесної Сотні, людей різного віку й професій, із різних частин України, але  єдиних  справжніх цінностей. Це повага до людини, свобода й рівність, демократія, відкритість України до світу і гідна партнерська співдружність з країнами Європи. І, найголовніше, це – незалежність України. Ці  цінності змінили долю України під час Революції Гідності  та є найпотужнішим  мотиватором зараз в боротьбі з російським агресором.

  Виборюючи право на життя в загарбників, ми пам’ятаємо, що наша міцність і сила духу базуються на міцності й силі багатьох поколінь українців, які не здавалися, які мріяли та боролись заради вільної  і незалежної України, заради мирного життя українського народу.

Цьогоріч ми вшановуємо  десяту річницю  з подій Революції Гідності, а кровопролитна і важка битва за   незалежність України триває. За самостійну, вільну й сильну Україну, європейську й демократичну, незалежну і  неподільну.

Ми беззаперечно віримо, що мрія героїв-патріотів багатьох століть визвольної боротьби і мрія  кожного українця нашого часу здійсниться і буде перемога над ворогом і запанує мир на українській землі.    

Безмежна вдячність і слава   кожному воїну-захиснику, що захищає наші життя.

Світла пам’ять і вічна шана усім, хто віддав своє життя за Україну!

   

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                       Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь