A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В громаді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 09:59
Кількість переглядів: 74

   20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави, згадує сторінки Революції Гідності. Сьогодні надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Адже, це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за наші цінності, за європейське мабутнє, за свободу.

   Минуло десять років від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Роки  важких втрат, болю і випробувань. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя.

   Сьогодні,  Чорнобаївський  селищний голова  Сергій Любивий, заступники селищного голови, керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники і працівники структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради, громадськість вшанували    велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість загиблих  Героїв - хвилиною мовчання та  поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та пам’ятника «Борцям за  волю України». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Цей подвиг слугує прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв-захисників, які на полі бою дають відсіч підступному ворогу, захищаючи право українського народу на свободу та незалежність. 10 років поспіль – душею і тілом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь