A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ІНФОРМУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ про зміну діючих тарифів на послуги з управління побутовими відходами Чорнобаївського комунального підприємства «Виробниче управління житлово - комунального господарства»

Дата: 26.02.2024 14:55
Кількість переглядів: 70

  Керуючись вимогами Закону України «Про житлово-комунальні послуги», «Про управління відходами», відповідно до рішення виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради № 45 від 21 лютого 2024 року «Про затвердження тарифу на послуги з управління побутовими відходами на території с-ща Чорнобай та с. Савківка», Чорнобаївське комунальне підприємство «Виробниче управління житлово – комунального господарства» інформує споживачів всіх категорій населення про зміну тарифів на послуги з управління побутовими відходами (послуги зі збирання та перевезення побутових відходів) на території с-ща Чорнобай та с. Савківка, Золотоніського району, Черкаської області у розмірі:

  • збирання та перевезення твердих побутових відходів – 339,00 грн./м. куб в т.ч. ПДВ – 56,50 грн.;
  •  збирання та перевезення рідких побутових відходів – 162,00 грн./м. куб в т.ч. ПДВ – 27,00 грн.;
  •  тариф на послугу з управління побутових відходів для юридичних та фізичних осіб, які самостійно здійснюють вивіз твердих побутових відходів становить – 105,38 грн./м.куб в т.ч. ПДВ 17,56 грн..

 

   Послуга зі збирання та перевезення твердих побутових відходів з приватних домоволодінь надаватиметься за встановленим графіком один раз на місяць, її вартість складатиме - 30,30 грн. в т. ч. ПДВ 5,05 грн. з однієї особи.

       Вартість збирання та перевезення рідких побутових відходів автомобілем
ГАЗ
- 3307 (асенізаційна бочка – 4,5 м.куб) становить – 729,00 грн.
в т.ч. ПДВ 121,50 грн.

         Тариф  вступає в дію з 1 березня 2024 року.

Основними чинниками, що вплинули на зміну тарифів за останні п’ять  років є: зростання розміру мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, підвищення вартості на паливно-мастильні матеріали, тощо, що призвело до нагальної потреби у встановленні нових тарифів на послуги з управління побутовими відходами.

Таким чином, збільшення тарифів є необхідним заходом для стабільного функціонування підприємства  та запобігання забруднення навколишнього природного середовища.

 

З повагою -  

адміністрація Чорнобаївського КП «ВУЖКГ»

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь