A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жінки Чорнобавської громади!

Дата: 08.03.2024 08:19
Кількість переглядів: 34

   8 березня 1977 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію, яка пропонувала країнам світу «відзначати Міжнародний день прав жінок і міжнародного миру». Українська жінка є взірцем незалежності, сили, мужності, волі та боротьби  за мирне життя.  

   Висловлюю Вам, шановні жінки,  шану, повагу та  вдячність за Вашу надважливу роль в укріплення обороноздатності  нашої країни.  Ви  –    берегині роду і України, Ваша безмежна  материнська любов, підтримка   і  непохитна віра в Перемогу зобов’язує чоловіків впевнено іти до заповітної мрії всіх українців. Ви   не здаєтесь перед викликами та  випробуваннями воєнного часу. Ваша щоденна невтомна праця вдома для родини, на роботі та волонтерська діяльність на допомогу  нашим захисникам та ЗСУ запорука перемоги.  

   Бажаю Вам, шановні жінки,  мирного неба над головою, перемоги над ворогами, весняного сонця, позитивних емоцій,  родинного щастя. Нехай усі негаразди обходять стороною, а кожен день стане нарешті приводом для радості. Нехай ваші сльози проливаються лише від щастя, звістки приходять лише добрі, новини будуть лише радісними, над головою вибухають лише святкові феєрверки, а від колишніх страшних днів залишиться лише грандіозна згуртованість і підтримка знайомих та зовсім незнайомих людей. У цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віру в краще, а також ділитися оптимізмом і підтримувати оточуючих, хоч би як не було важко це робити.

 

   МИРУ ВАМ І ВАШИМ РІДНИМ!!!

   Нехай ваша сила, відвага та енергія ніколи не згасають. Нехай ваші справи завжди будуть успішними та ваші дії – мудрими.

   Зичу вам міцного здоров’я, удачі і гармонії у всіх сферах вашого життя!

   Разом до перемоги!

 

З повагою -

Чорнобавський селиний голова                                   Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь