Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі жінки, любі наші матері!

Дата: 12.05.2024 05:00
Кількість переглядів: 50

Від щирого серця вітаю Вас зі святом  - ДНЕМ МАТЕРІ!

   Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.  З прадавніх часів мати в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках.

   Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей . З глибокої давнини і до цього дня, жінка оточена святим ореолом материнства. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі. Упродовж усього життя Ви  даєте наснагу і допомагаєте   вистояти у найскрутніші часи.

 

   Дякуємо українським жінкам за безмежну любов до України і за клопітку працю задля Перемоги. Сьогодні наші дорогі українські матері - захисниці разом з чоловіками оберігають нашу Україну, і  їм не важливо, що  замість квітів - зброя, а замість привітань - побажання "бережіть себе", адже вони виборюють волю і мирне майбутнє для найдорожчих-своїх дітей.

   Схиляємо голови перед усіма Матерями! Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов. Молитви мільйонів українських матерів невидимим оберегом  вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

   Низький уклін Матерям наших захисників. Нехай Ваших Синів оберігає Ангел-Охоронець,  хай їхній шлях буде переможним з успішним поверненням додому.

 

   Шановні Матері,  від щирого серця бажаю вам   життєвої енергії, сили і терпіння у виконанні материнського обов’язку, перемоги, міцного здоров’я Вам і Вашим дітям. Злагоди у сім’ях,  опіки і благодаті Вам від Богородиці. Щасливого Вам майбутнього в мирній Україні!

 

 

З повагою

селищний голова                                                     Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь