Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

До відома депутатів Чорнобаївської селищної ради і населення.

Дата: 17.05.2024 12:16
Кількість переглядів: 95

29 травня 2024 року  об  11  годині  в  сесійній залі селищної ради відбудеться сорок п’ята сесія селищної  ради,  на  розгляд  якої  пропонуються  наступні  питання:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 14.12.2023 40-3/VIII «Про Програму соціальної підтримки Захисників і Захисниць державного суверенітету та незалежності України та членів їх сімей на 2024 - 2029 роки».

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.03.2023 №32-3/VIII «Про Програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які проходять територією Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки» зі змінами від 14.07.2023, 17.08.2023, 14.12.2023.

3. Про затвердження кошторису «Капітальний ремонт частини даху Чорнобаївської гімназії - філії Опорного закладу освіти «Чорнобаївський ліцей Чорнобаївської селищної ради Черкаської області» за адресою: вул. Черкаська 85 б, смт Чорнобай, Золотоніського району, Черкаської області».

4. Про надання дозволу на реконструкцію найпростішого укриття Опорного закладу освіти «Чорнобаївський ліцей Чорнобаївської селищної ради Черкаської області» за адресою: пров. Слинька, 4, смт Чорнобай, Золотоніського району, Черкаської області.

5. Про затвердження кошторису «Реконструкція найпростішого укриття Опорного закладу освіти «Чорнобаївський ліцей Чорнобаївської селищної ради Черкаської області» за адресою: пров. Слинька, 4, смт Чорнобай, Золотоніського району, Черкаської області».

6. Про надання дозволу на реконструкцію системи  газопостачання із заміною газового котла в теплогенераторній відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання смт Чорнобай, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 35, смт Чорнобай, Золотоніського району, Черкаської області.

7. Про  внесення  змін  до  рішення  селищної  ради  від  14.12.2023 №40-12/VIIІ «Про  бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади на 2024 рік (2357700000)».

8. Про перейменування вулиці Грушевського на вулицю Віктора Соломки с. Нове Життя Новожиттівського старостинського округу.

9. Про затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Чорнобаївської селищної територіальної громади та Положення про порядок передачі у власність громадян квартир (будинків), жилих приміщень (кімнат) у гуртожитках, що перебувають у комунальній власності Чорнобаївської селищної територіальної громади.

10. Про надання дозволу на приватизацію нежитлового приміщення.

11. Про затвердження звітів про  експертну оцінку комунального майна (приміщення - котельня з прибудовами та адміністративна будівля).

12. Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності в оренду для городництва. 

13. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності в оренду для городництва.

14. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність громадянам.

15. Про   затвердження   проєктів  землеустрою   щодо  відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється.

16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.

17. Про внесення змін до діючих договорів оренди землі.

18. Про розгляд заяви щодо припинення дії договору оренди земельної ділянки.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

20. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальної власності Чорнобаївському районному споживчому товариству та передачу її в оренду СТОВ «Світанок».

21. Про розгляд клопотання щодо надання дозволу на розроблення документації із землеустрою для одержання безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.

24. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

26. Різне.

 

Інші питання, які будуть внесені на розгляд сесії у відповідності до вимог Регламенту Чорнобаївської селищної ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь