Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 29.05.2024 14:33
Кількість переглядів: 108

    29 травня 2024 року під головуванням селищного голови  Сергія ЛЮБИВОГО відбулося засідання сорок п’ятої сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

        У роботі сесії взяв участь 21 депутат, депутат  Золотоніської районної ради Оксана Брагінець, запрошені керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

Фото без опису

      Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Фото без опису

  

         На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 25 питань, які згідно з регламентом роботи селищної ради були попередньо розглянуті на спільному  засіданні постійних комісій.

       Під час сесійного засідання депутатами було  внесено зміни до ряду  попередніх рішень селищної ради, зокрема:

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 14.12.2023 №40-3/VIII «Про Програму соціальної підтримки Захисників і Захисниць державного суверенітету та незалежності України та членів їх сімей на 2024 - 2029 роки»;

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.03.2023 №32-3/VIII «Про Програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які проходять територією Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки» зі змінами від 14.07.2023, 17.08.2023, 14.12.2023;

- Про внесення  змін до рішення селищної ради від 23.12.2021           №18-3/VIII «Про Програму проведення заходів з територіальної оборони на 2022 - 2025 роки» ;

-  Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.01.2024             №41-13/VIII «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації (відчуження) комунального майна Чорнобаївської селищної територіальної громади та надання дозволу на приватизацію об’єкта комунального майна» зі змінами від 21.03.2024;

- Про  внесення  змін  до  рішення  селищної  ради  від  14.12.2023  №40-12/VIIІ «Про  бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади на 2024 рік (2357700000)».

     Депутати затвердили кошторис  «Капітальний ремонт частини даху Чорнобаївської гімназії - філії Опорного закладу освіти «Чорнобаївський ліцей Чорнобаївської селищної ради Черкаської області», надали дозвіл на реконструкцію найпростішого укриття Опорного закладу освіти «Чорнобаївський ліцей Чорнобаївської селищної ради Черкаської області» та затвердили відповідний кошторис. Також було надано дозвіл на реконструкцію системи  газопостачання із заміною газового котла в теплогенераторній відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання смт Чорнобай.

Фото без опису

           У ході сесії прийнято  рішення про перейменування вулиці Грушевського на вулицю Віктора Соломки с. Нове Життя Новожиттівського старостинського округу на честь загиблого Героя-захисника.

      У ході сесії також було прийнято ряд земельних питань, затверджено проєкти землеустрою та  технічну документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Фото без опису

         З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь