Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Чорнобаївській дитячо - юнацькій спортивній школі підвели підсумки навчального року

Дата: 18.06.2024 17:04
Кількість переглядів: 54

   Сьогодні, попри нелегкий час, Чорнобаївська селищна дитячо - юнацька спортивна школа  плекає спортивну юнь, адже саме за нею майбутнє України після  перемоги.

   У Чорнобаївській селищній ДЮСШ навчається 342  вихованці, з якими займаються 11 тренерів. Працюють відділення: футболу, дзюдо, самбо, плавання, настільного тенісу, греко-римська боротьба.  З першого вересня заплановано відкрити відділення з боксу та волейболу.

   Вихованці відділення футболу брали участь в 2 чемпіонатах області з футболу та футзалу, в 20 турнірах обласного та районного значення, ставали чемпіонами та займали призові місця.

   Вихованці відділення боротьби греко-римської були учасниками 2 чемпіонатів області та 2 обласних турнірів.

   Дзюдоїсти ДЮСШ прийняли участь в 5 чемпіонатах України, 9 Всеукраїнських турнірах, в 17 обласних та відкритих турнірах.

   Самбісти брали участь у 2 чемпіонатах України, 2 Всеукраїнських турнірах, 2 чемпіонатах області. Майже  зі всіх змагань наші дзюдоїсти та самбісти повертались з  призовими місцями.

   На урочистому підсумковому заході юним спортсменам Чорнобаївської селищної дитячо - юнацької спортивної школи    вручили свідоцтва про закінчення Чорнобаївської селищної ДЮСШ та посвідчення кандидатів в майстри спорту і зачитали накази про  присвоєння спортивних розрядів,    а також Подяки Чорнобаївської селищної  ради отримали найактивніші батьки, які  підтримували своїх дітей в їх   спортивних прагненнях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Святковий підсумковий захід відбувся у вигляді спільного відкритого тренування вихованців ДЮСШ на базі спортивного комплексу.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

   А серед наймолодших  вихованців секції дзюдо був проведений турнір. Юні спортсмени на  борцівських килимах  змагалися за перемогу, викладаючись  на повну. Одні  - змогли показати свою вправність та силу, інші  -  в душі переборювали гіркий смуток поразки. Змагання проходили у позитивній та дружній атмосфері, на високому емоційному підйомі, з напруженням спортивних пристрастей.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   По завершенню турніру переможці отримали медалі та дипломи.

Фото без описуФото без опису

   Незважаючи на такий складний час, діти, за підтримки селищної ради, мають можливість розвиватися фізично і духовно,   гартувати свій характер в корисному суперництві, здобувати навички і знання, які обов’язково знадобляться їм у подальшому житті.

   Дякуємо нашим ЗСУ за можливість дітям  займатися спортом, розвиватися і мати майбутнє у своїй державі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь