Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

27 червня 2024 року відбулось засідання сорок шостої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 27.06.2024 12:34
Кількість переглядів: 97

    У роботі сесії взяли участь 18 депутатів, депутат  Золотоніської районної ради Оксана Брагінець, запрошені керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

 

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

  Фото без опису

   На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 35 питань, які згідно з регламентом роботи селищної ради були попередньо розглянуті на спільному  засіданні постійних комісій.

Фото без опису

   Внесено зміни до  раніше прийнятих рішень «Про Програму проведення заходів з територіальної оборони на 2022 - 2025 роки», «Про Програму соціальної підтримки Захисників і Захисниць державного суверенітету та незалежності України та членів їх сімей на 2024 - 2029 роки», «Про програму підтримки та розвитку редакції радіомовлення Чорнобаївської селищної ради та смт Чорнобай Черкаської області на 2021-2025 роки»,  а також «Про  бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади на 2024 рік (2357700000)».

   Депутатами  прийнято ряд рішень, що стосуються закладів освіти:  щодо надання дозволу відділу освіти Чорнобаївської селищної ради на придбання на умовах лізингу автобуса спеціалізованого шкільного ATAMAN D093S2, реорганізацію (зміну типу) закладів загальної середньої освіти громади, призупинення освітнього процесу в двох закладах освіти та затверджено Положення про порядок використання шкільних автобусів.

   Під час сесійного засідання  депутати  також розглянули питання, що стосуються майна комунальної власності, затвердили проєкти землеустрою та  технічні документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, внесли зміни до діючих договорів оренди землі та розглянули ряд питань  життєдіяльності громади.

Фото без опису

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь