Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Повідомлення про створення конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорнобаївської селищної територіальної громади

Дата: 27.06.2024 16:01
Кількість переглядів: 81

Чорнобаївська селищна рада повідомляє, що відповідно до рішення виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради від 25 червня 2024 року №103 створено конкурсну комісію з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорнобаївської селищної територіальної громади.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №918 від 25.08.2023 року, до складу конкурсної комісії входять посадові особи організатора конкурсу та можуть залучатися (за згодою) представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації  населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади.

Вищевказані особи, які бажають взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють голові конкурсної комісії про цей намір не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради (e-mail: gkgchornobay@ukr.net) чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

Дата проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорнобаївської селищної територіальної громади: 26 липня 2024 року о 10-00 год.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь