Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено засідання виконавчого комітету

Дата: 25.07.2024 16:28
Кількість переглядів: 67

25 липня 2024 року селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли участь старости старостинських округів, керівники підприємств, установ та організацій селищної комунальної власності, керівники структурних підрозділів селищної ради.

 Фото без опису

Для проведення ремонту автомобіля нашому захиснику з с. Лукашівка Сергію Ткаченку, селищний голова передав кошти в сумі 10 тис. грн. від працівників виконавчого комітету, структурних підрозділів селищної ради та старост і діловодів старостинських округів та 10 тис. грн передав староста Лукашівського старостинського округу від Лукашівського осередку «Добротворець».

Фото без описуФото без опису

Також було прийнято рішення передати,  за зверненням Олександра Рябошлика, військовій частині, в якій наші земляки  виконують бойові завдання на сході країни,  виносну антену ALIENTECH DEIMOX Signal Booster Range Extender з кабелем КоаксіальнийLM-400, 20 м, QMA-N-Tyre, придбану за кошти   бюджету Чорнобаївської  територіальної громади.

Фото без опису

На розгляд засідання виконавчого комітету було внесено 13 питань порядку денного. Члени виконавчого комітету заслухали звіт начальника фінансового відділу селищної ради Антоніни Черненко щодо виконання бюджету  Чорнобаївської селищної територіальної громади за 6 місяців 2024 року та схвалили  проєкт рішення  «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 №18-12/VІІІ «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік», заслухали  начальника управління документообігу, організаційної та інформаційної роботи апарату селищної ради Оксани Брагінець «Про стан роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Чорнобаївської селищної ради за січень-червень 2024 року».

 

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про надання дозволів на видалення аварійних дерев та про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна,  приділили увагу питанням, що стосуються службового житла   та захисту прав дітей.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Чорнобаївської селищної ради.

 

Після завершення засідання виконавчого комітету  Чорнобаївський селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ провів робочу нараду з старостами старостинських округів та керівниками     структурних підрозділів селищної рад з питань життєдіяльності громади та підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років. А також наголосив на особистій відповідальності старост старостинських округів за надання за потреби вчасної допомоги і підтримки нашим захисникам та їх родинам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь