A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Головна ялинка селища запалала новорічними вогнями

Дата: 19.12.2018 18:10
Кількість переглядів: 670

   Традиційно, 19 грудня, в день Святого Миколая, на площі районного будинку культури засяяла новорічними вогнями головна ялинка Чорнобая. Вічнозелена, висока та струнка красуня зібрала цього зимового вечора навколо себе теплу та дружню юрбу маленьких чорнобаївців і гостей селища. Святкове дійство скликало на площі чимало глядачів, адже разом із малечею прибули й дорослі, які також, з нетерпінням, чекали на новорічне диво – відкриття головної ялинки Чорнобая.

Фото без опису   З нагоди свята було проведено благодійний ярмарок за участю учнів ЗОШ №1 та працівників Чорнобаївської селищної ради. Представники органів місцевого самоврядування приготували ароматний глінтвейн та смачну козацьку кашу, а маленькі школярики пригощали всіх бажаючих приготовленими власноруч солодощами.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

   Всі кошти, які вдалося зібрати на благодійному ярмарку, будуть передані на лікування маленької тяжкохворої чорнобаївчанки Олександри Гуленко та травмованого внаслідок ДТП жителя Чорнобая Віталія Тертишника. Дякуємо всім тим, хто долучився до цієї благородної місії!

Фото без описуФото без опису   Під час урочистого відкриття селищної ялинки зі сцени присутніх вітали очільниця селища Алла Мірошниченко та керівник апарату Чорнобаївської райдержадміністрації Оксана Брагінець. Вони побажали всім добра, відмінного здоров’я, достатку, родинного щастя та мирного неба в 2019-му році.

Фото без опису   Ведуча заходу Оксана Удовенко розважала маленьких хлопчиків та дівчаток новорічним флешмобом, який скликав до сцени зацікавлену юрбу та додав новорічного настрою всім дорослим.

   Ще більше емоцій та дитячого сміху всім присутнім додала довгоочікувана поява головного героя свята – чарівного, доброго та загадкового  Святого Миколая. Малеча залюбки відповідала на його запитання та переконувала в тому, що була чемною та слухняною цілий рік. Звісно, добрий дідусь повірив малечі та на їх прохання запалив новорічну красуню.

   Головна ялинка Чорнобая запалала різнобарвними вогнями, всі присутні на хвилину поринули в атмосферу новорічної казки та долучилися до фотографування біля казкової красуні. Чарівне дійство дало офіційний старт новорічним святам в Чорнобаївській громаді.     

Фото без описуФото без опису   Довідково: Напередодні свята всі дитячі установи Чорнобаївської територіальної громади отримали новорічні подарунки. На їх придбання із селищного бюджету було виділено кошти загальною сумою 150 000 грн. «Смачний привіт» отримали малята дошкільного закладу «Вишенька», вихованці ресурсно-інклюзивного центру та учнівська молодь ЗОШ №1, ЗОШ №2 і Чорнобаївської гімназії. Кожна дитина Чорнобаю та Савківки отримає пакунок із солодощами під час святкових заходів.  

Фото без описуФото без описуФото без опису   Вітаємо з новорічними святами всіх і кожного! Нехай казкова атмосфера назавжди залишиться у Ваших серцях. Миру, любові, злагоди та звершення всіх планів і мрій!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь