A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Держгеокадастр Черкаської області передав Чорнобаївській громаді землю в комунальну власність

Дата: 09.12.2020 18:14
Кількість переглядів: 823

   Сьогодні, 09 грудня 2020 року, в Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області відбулася важлива подія для Чорнобаївської громади – передача до комунальної власності селищної ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

   Селищний голова Чорнобаївської громади Сергій ЛЮБИВИЙ засвідчив своїм підписом акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної до комунальної власності. 
Фото без опису
   Відповідні ділянки знаходяться за межами смт Чорнобай, сіл: Богодухівка, Головатівка, Велика Бурімка, Михайлівка, Великі Канівці, Малі Канівці, Веселий Хутір, Красенівка, Лукашівка,  Веселий Поділ, Григорівка, Новоселиця, Мала Бурімка, Мохнач, Старий Мохнач, Нове Життя, Тарасівка, Новоукраїнка, Франківка, Бакаєве, Хрестителеве, Мар'янівка, селищ: Іванівка, Вишнівка та Привітне. Загальна площа земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної до комунальної власності Чорнобаївської селищної ради - 6651,2344 га. Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», після державної реєстрації права власності Чорнобаївська селищна рада стане їх повноправним власником.
Фото без опису
   «Сьогоднішня подія – це новий крок для розвитку спроможної та успішної громади, адже органам місцевого самоврядування нарешті повернули землі в користування. Відтепер їх можна буде використовувати для блага жителів Чорнобаївської  територіальної громади, а це дасть можливість отримувати додаткові надходження до бюджету та ефективно використовувати власні землі для підвищення добробуту наших громадян." – зауважив селищний голова Чорнобаївської громади Сергій ЛЮБИВИЙ.

   Передачу земель здійснено відповідно до Указу Президента України від 15.10.2020 № 449 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» та постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2020 № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин».
Фото без опису
   Перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, що передані в комунальну власність органам місцевого самоврядування, розміщено на сайті Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області за посиланням - https://cherkaska.land.gov.ua/peredacha-zemel-hromadam/ .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь