A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Селищний голова провела зустріч із небайдужими жителями Чорнобаю

Дата: 27.07.2018 18:30
Кількість переглядів: 486

   Питання реставрації чи повної заміни зупинки по вулиці Центральній (біля магазину «Жалоба») давно обговорювалося громадськістю та депутатами Чорнобаївської селищної ради. В минулому році нищівний буревій добряче понівечив її, проте довговічна споруда, побудована ще в 90-х роках, вистояла та продовжила слугувати жителям надійною схованкою в спекотні дні та негоду.

Фото без опису   26 липня 2018 року, селищний голова Алла Мірошниченко та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Огнівенко провели зустріч із чорнобаївчанами, які висловили власні думки щодо цього. Зокрема, більшість людей висловили позицію щодо повної реставрації зупинки, хоча встановлення нової коштуватиме для місцевого бюджету значно дешевше. На цій зупинці, постійно, збирається чимало людей та школярів, які чекають підвезення до школи. Тому це питання потребувало правильного та обґрунтованого вирішення. Більшість людей була за те, щоб цю зупинку реставрувати.

Фото без опису   Селищний голова вислухала позицію людей та пообіцяла якнайшвидше знайти кошти з місцевого бюджету на реставрацію зупинки.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь