Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Селищна рада повідомляє

Дата: 11.04.2018 18:38
Кількість переглядів: 463

   10 квітня 2018 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань житлово – комунального господарства за участю членів виконкому та представників КП «ВУЖКГ», на якому було розглянуто клопотання комунального підприємства щодо підняття тарифів на оплату послуг з водопостачання жителів селища Чорнобай. Керівництво КП «ВУЖКГ» наголошує на тому, що собівартість даної послуги перевищила фактичну ціну. Тому підприємство працює у збиток. Підвищення тарифу зумовлене, перш за все, збільшенням вартості електроенергії та мінімальної заробітної плати з часу затвердження діючого тарифу (2016 рік).

Фото без опису

  Комісією вирішено мінімізувати збільшення тарифу за рахунок вилучення з вартості тарифу рентабельності та вартості матеріалів для ремонту мереж.

    Цього ж дня до селищної ради надійшло повідомлення про незаконне вивезення сміття на берег річки Ірклій. Житель Чорнобаївської громади привів до ладу власне домоволодіння, після чого все сміття вивіз до річки по вулиці Чайковського.

Фото без опису

  За даною інформацією здійснена перевірка, жителя селища попереджено про порушення правил благоустрою селища та зобов’язано прибрати сміття. У разі невиконання вимог даний громадянин буде притягнутий до адміністративної відповідальності.

  Крім того, селищним головою розглянуто ряд звернень щодо вивезення сміття з багатоквартирних житлових будинків та встановлення спортивного майданчика на території, прилеглій до районного будинку культури. Дані звернення взято до відома та надано відповідні доручення щодо їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь