A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Питання перебування пасажирів в приміщенні колишнього готелю знаходиться на контролі селищного голови

Дата: 13.07.2018 18:42
Кількість переглядів: 492

   Як повідомлялося раніше, ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" закрив відділення автостанції в селищі Чорнобай. Така новина викликала бурю емоцій більшості людей з усього Чорнобаївського району, які звикли користуватися послугами відділення. Селищний голова Чорнобаю, Алла Мірошниченко, разом із депутатським корпусом активно долучилися до цього питання і знайшли альтернативне його вирішення. Адже послугами колишнього ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" користувалися також і місцеві жителі, які постійно телефонували до селищної ради та в особистих зустрічах із селищним головою і депутатами обурювалися закриттям автостанції.

Фото без опису   Тому, дане питання було винесено на розгляд чергової сесії селищної ради. Депутатам запропоновано підтримати місцевих жителів і пасажирів з усього району, які користувалися послугами автостанції,  та проголосувати за виділення коштів на утримання консьєржів, до обов’язків яких входило б консультування пасажирів, надання інформації щодо автобусних перевезень, прибирання території та інше.

   «Я дуже вдячна депутатам Чорнобаївської селищної ради за таке рішення. Адже нашим жителям не важливо – районна це установа чи селищна, людям важливий результат. Хоча вплинути на рішення ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" ми не змогли, проте зручні умови перебування пасажирів, я сподіваюся, ми облаштували» - поінформувала селищний голова.

   Від 14 липня 2018 року, щоденно, з 07:00 до 19:00 на території колишнього готелю будуть працювати відповідальні працівники (консьєржі), які надаватимуть інформацію щодо руху автобусів, допомагатимуть пасажирам під час посадки та висадки, слідкувати за чистотою у фойє готелю та на прилеглій території.

   Найближчим часом буде встановлено стаціонарний телефон для довідкової інформації, номер якого буде повідомлено згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь