A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

СЬОГОДНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВЯТО ВОДОХРЕЩА - ЧОРНОБАЇВЦІ ВІДВІДАЛИ БОГОСЛУЖІННЯ ТА ПІРНАЛИ У ВОДУ

Дата: 19.01.2020 18:46
Кількість переглядів: 440

   За хорошою традицією, свято Хрещення Господнього чорнобаївці та гості селища звикли відзначати на кутку Ходаківка. Вже більше десяти років долучитися до спільної молитви, пірнути в Йорданську крижану воду та посмакувати стравами польової кухні гостинно запрошують всіх охочих Анатолій та Світлана Руді.

  Як і кожного року, для комфортного перебування організаторами було підготовлено все необхідне - зручний трап, комфортний підхід до води та опалювані роздягальні.  
Фото без описуФото без опису   Люди прибували великими родинами для того, аби отримати Боже благословення під час Літургії отця Іоанна (Марініна), посвятити воду та пірнути в крижану ополонку.
Фото без опису
   Після обряду водосвяття, пострілами з рушниць, відганяли нечистого Духа та випускали білих голубів, які символізували Святого Духа. Охочих освятитися в цілющій ополонці було чимало, адже саме цього дня водойми набувають особливих властивостей, надають здоров’я та сили, надихаючи вірян на хороші думки і добрі вчинки.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
   Гостинно приваблювала своїми ароматами і польова кухня. Серед основних страв: шурпа, чай і зігріваючий глінтвейн від організаторів заходу та, традиційно, козацька каша від селищної ради.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Зі святом Богоявлення та Хрещення Господнього! Цей день є джерелом світлої радості, очищення душі та зміцнення віри в краще майбутнє. Бажаємо, щоб Божа благодать наповнила життя кожного з вас хорошими моментами, щастям, здоров’ям, захищала від всього лихого та благословила на гарні вчинки. Миру всій нашій країні, благополуччя, злагоди та віри в краще майбутнє! 

   Зі святом, Христос Хрещається!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь