A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Діти – це найцінніший скарб у світі!

Дата: 01.06.2018 18:52
Кількість переглядів: 2014

Найкращий спосіб зробити дитину хорошою - це зробити її щасливою.
(Оскар Уайльд)
Неодмінно балуйте дітей, невідомо, які випробування їм приготувало життя.
(Антуан де Сент-Екзюпері)
Діти - це одна третина населення нашої країни, і все наше майбутнє. Завдяки дітям хочеться жити.
(Мухаммед Алі)

         Дитинство – дивовижна пора, це той час, коли світ здається добрим, великим, безтурботним та красивим. Попереду ще безліч справ, подій, захоплень, а ти віриш в справжнє диво та радієш кожному новому дню. За доброю традицією, першого літнього дня – 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це той день, коли всі дорослі мають змогу ще раз, на один день, зануритися в казкове дитинство та, разом з дітьми, пригадати головні цінності сьогодення.  
        З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, в селищі Чорнобай відбулися ряд заходів, в яких взяла участь селищний голова, Алла Мірошниченко, яка подарувала дітлахам подарунки від Чорнобаївської селищної ради для відпочинку та заняття спортом. 
        30 травня, очільниця селища відвідала дитячий садок «Вишенька», де мала змогу насолодитися яскравими та чуттєвими виступами маленьких чорнобаївчан.

Фото без опису

Фото без опису

      Алла Мірошниченко привітала працівників закладу,  випускників та їх батьків із вступом в доросле життя, побажавши майбутнім школярам неймовірного літнього відпочинку та успіхів у подальшому навчанні. Мине час, а в малят залишаться хороші спогади про безтурботне дитинство та дошкільне життя, яке навчило їх бути самостійними, ввічливими та дружелюбними. 

Фото без опису

     31 травня, у відділенні денного догляду для дітей з інвалідністю «Промінчик» проведено свято, на яке були запрошені селищний голова, Алла Мірошниченко, голова Чорнобаївської райдержадміністрації, Сергій Джоболда, перший заступник голови Чорнобаївської РДА, Валентина Стилик, керівник СТОВ «Світанок», Іван Тітаренко, представник ПП «Імперіал Плюс», Тетяна Любарська, батьки, рідні та друзі діток з особливими потребами. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису      Святковий настрій та неабиякі враження дарували вихованці та працівники «Промінчика», адже гарно підготовлене свято не залишило байдужим нікого. В закладі відчувалася домашня атмосфера, дитячі очі світилися щастям від оплесків.                                                  Фото без описуФото без описуФото без опису      На мить здалося, що всі діагнози лікарів далеко позаду, адже абсолютно всі вихованці закладу співали пісень, танцювали запальні танці, приймали активну участь в конкурсах, розповідали вірші та демонстрували високий рівень підготовки. Це ще раз доказує те, що кожна дитина з особливими потребами є унікальною, адже має особливий дар від Бога та гідна повноцінно жити. Малеча має бути любленою в колективі, вдома, мати друзів, приймати участь в житті громади та бути щасливою. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

      Неймовірно талановиті, красиві, артистичні діти, вихованці відділення денного догляду для дітей з інвалідністю «Промінчик» отримали вітання та подарунки від гостей заходу. 
   Також, цього ж дня, на території дитячої школи мистецтв, за ініціативи депутатів Чорнобаївської районної ради Анатолія Нужного та Костянтина Тітаренка, відбулося казкове свято для дітей «Подорож у мрію». 

Фото без опису      Гості свята, маленькі чорнобаївчани, мали змогу почути вітання та найкращі побажання від представників влади та взяти участь в святковому дійстві. Також, цього дня, було нагороджено кращих вихованців школи мистецтв, які постійно доводять той факт, що Чорнобаївщина – багата талановитими та обдарованими дітьми. 

Фото без опису      Цього дня в селищі Чорнобай було весело та гамірно. Дзвінкий дитячий сміх, море вражень та щирі емоції – доказ того, що свято вдалося на славу. Було проведено різноманітні та цікаві конкурси, веселі флешмоби, неймовірні шоу-програми від Театру ведучих. Дітки побачили багато цікавого та красивого, танцювали від душі, розважалися з героями улюблених мультфільмів та фотографувалися біля яскравої фотозони, створеної з різнокольорових кульок. 

Фото без описуФото без описуФото без опису        Крім того, всі присутні дарували гучні оплески вихованцям дитячої школи мистецтв, які, як справжні зірки, виконували пісенні дарунки на сучасній сцені, облаштованій на майданчику біля школи.

Фото без описуФото без опису       Веселе свято для дітей тривало більше 5 годин, проте там не переставало бути людно. Діти задоволені та веселі, раділи від того, що стали учасниками свята «Подорож у мрію».

Фото без описуФото без опису    1 червня, на сцені районного будинку культури, відбулося святкове дійство для дітей, які відвідують пришкільні табори. До будинку культури завітали дітки майже з усіх освітніх закладів Чорнобаївського району.                                          Фото без опису

   Присутні мали змогу насолодитися надзвичайним святом, яке підготували представники Центру дитячої та юнацької творчості. Святковий настрій у малечі додався і після перегляду цікавої та веселої вистави «Троє поросят», яка відбулася за підтримки депутата обласної ради, Миколи Пошиваника.

Фото без описуФото без опису    Весела юрба не затихала ні на хвилину, діти все більше веселилися та активно включилися до різноманітних флешмобів, відповідали на питання, веселилися та підспівували. Приємним доповненням до привітань стали солодкі смаколики та канцелярські набори для повноцінного пришкільного життя від сектору у справах сім`ї, молоді та спорту Чорнобаївської райдержадміністрації.   
     Гамірно та весело було і в дошкільному навчальному закладі «Вишенька». Колектив закладу організував для малечі незабутнє свято, проведене в затишній, майже домашній атмосфері. В цей день, в садочку, було чути гучний дитячий сміх, веселощі та неабиякі емоції.

Фото без описуФото без опису  Маленькі дошкільнята активно брали участь в конкурсах та флешмобах, танцювали, розповідали віршики та просто раділи від того, що зібралися, як одна сім`я, в колі одногрупників, друзів та вихователів.

Фото без описуФото без опису      Малята грали в рухливі ігри, водили хороводи та весело проводили час.  
  З нагоди Міжнародного дня захисту дітей селищний голова, Алла Мірошниченко, спільно із фахівцем із соціальної роботи РЦСССДМ, Оксаною Кулик, привітала дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування. В Чорнобаївській громаді, наразі, таких діток п’ятеро.

Фото без описуФото без описуФото без опису    Діти старшого віку отримали вітання та грошові подарунки від Чорнобаївської селищної ради, а маленькі дітлахи раділи смачненьким смаколикам, які надав приватний підприємець Олександр Пхіденко.     
   Чорнобаївська селищна рада вітає всіх діток з Міжнародним днем захисту дітей! Бажаємо вам щасливого дитинства, здоров’я, яскравого сонечка, мирного неба, чудового відпочинку під час літніх канікул, незабутніх вражень та нових відкриттів.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь