A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведення суботників триває

Дата: 11.04.2018 19:07
Кількість переглядів: 477

   Облаштування території Чорнобаївської громади до Великодня після затяжної зими триває і надалі. В рамках запланованих заходів, проводяться масштабні прибирання на території місцевих кладовищ, вулиць, в’їздів до населеного пункту, біля нежилих будинків та на занедбаних територіях. Засмічування даних об’єктів було і є постійною проблемою. Тому на облагородження та приведення до охайного вигляду кладовищ приділяється значна увага, особливо напередодні пам’ятних днів.

Фото без опису

    Чорнобаївська селищна рада закликає всіх жителів з розумінням поставитися до акції чистоти та долучитися до цієї благородної місії. Адже час від часу з’являється нове сміття і купи гілля, тому хто як не ми маємо дбати про навколишнє середовище - нашу спільну домівку. Тому, всіх небайдужих жителів Чорнобаївської громади просимо активно включитися до прибирання 11 та 12 квітня 2018 року.

Фото без опису

   Чорнобаївська селищна рада завчасно вдячна всім тим, хто завжди готовий не словом, а ділом подбати про наш славний Чорнобай.

   Дуже важливо розуміти всім свідомим жителям Чорнобаївської громади, що дива не буває, тому свідомість людей, не готових до культурного розвитку селища, змінюється повільно. Завжди треба бути готовим до того, що боротьба за чистоту і порядок – справа нелегка і кропітка. Для досягнення очікуваного результату потрібне велике терпіння, завзятість та ініціативність.

Фото без опису

   Коли кожен із нас не буде байдужим до кинутої пляшки, зупинить людину, що смітить, чи навчить своїх дітей поважати своє оточення, то це вже шлях до успіху. Кожен житель Чорнобаю може самостійно ініціювати суботник та долучити до нього сусідів, облаштувати не тільки своє подвір’я, але і прибудинкову територію чи дитячий майданчик поблизу. Це вже окультурить наше селище, Чорнобай навчиться культурної поведінки, ми будемо жити в чудовому та чистому селищі міського типу.      Все залежить від нас самих!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь