A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Іменини селища святкували всією громадою

Дата: 03.10.2016 19:24
Кількість переглядів: 459

У суботу, 24 вересня селище відсвяткувало 360-річчя з дня свого народження. Зранку друзі й соратники Григорія Злидаря та любителі футболу вшанували світлу пам’ять колишнього багаторічного голови селищної ради турніром на його честь.

А ввечері День селища продовжився в парковій зоні біля районного Будинку культури. Тут на жителів та гостей райцентру чекали безпрограшна лотерея, квіткова композиція з нагоди ювілею. Потурбувалися організатори заходу і про малечу - для них великою приємністю стали різноманітні атракціони та батути.

Та, мабуть, найбільш людним стало пригощання „депутатською” кашею і варениками. Кожен селищний куток презентував свої кулінарні витвори, дивуючи вишуканістю подачі та різноманіттям начиння. Не менше бажаючих зібралося скуштувати ювілейний торт, який вразив не лише розміром, а й неперевершеним смаком.

Сама ж ювілейна програма розпочалася зі святкових вітань селищного голови Алли Мірошниченко та почесних гостей і спонсорів свята.

Родзинкою урочистостей став парад близнюків, двійнят та трійнят, які за свою дитячу безпосередність отримали цінні подарунки від селищного голови. Гарною традицією стало також відзначення наймолодшого жителя селища. Нею стала маленька Алевтина, яка народилася 19 вересня в родині Юлії та Володимира Білотілів.

Привітання та дарунки отримали „золоті” ювіляри подружнього життя – Григорій і Лідія Гученки, Володимир і Поліна Черевики, Микола і Віра Вирвикишки, Володимир і Ганна Литовченки, Василь і Віра Винники, Олексій і Ганна Шмиги, Григорій та Олександра Вирвикишки.

Прекрасним родинним вальсом порадувало подружжя В’ячеслава  і Ольги Корчанів, які нещодавно поєднали свої долі, а перед урочистостями виконали почесну місію відкриття лавочки закоханих перед місцевим кінотеатром.

Цінними подарунки та аплодисментами вітали родину Чупрунів -переможців спортивно-розважальної програми „Найспортивніша сім’я селища”.

За традицією відзначено власників кращих об’єктів благоустрою. Переможцями конкурсу в номінаціях стали:

- „Краща вулиця”: вул. Сонячна.

- „Кращий багатоповерховий будинок”: будинок №103 по вул. Центральна.

- „Зразковий об’єкт торгівлі”: магазин „Мобілочка”, ПП Сергій Бондаренко.

- „Установа зразкового благоустрою”: Дошкільно-навчальний заклад „Вишенька”, завідуюча Любов Слинько.

- „Зразкова садиба”: Станіслав і Людмила Передерії, вул. Гагаріна, 62 А; Анатолій і Світлана Руді, вул. Київська, 98; Михайло і Лариса Міняйли, вул. Гички, 15; Олександр та Ірина Піддубні, вул. Свободи, 126; Анатолій і Ніна Сидоренки, вул. Бурімська, 50; Олег і Людмила Тарасенки, вул. Комашка, 30; Григорій і Наталія Шепелі, Савківка, вул. Миру, 55.

Прекрасним доповненням урочистостям став ретро-концерт інструментального ансамблю „Водогрй”, відеовітання від селищних закладів, запальні виступи київського гурту „КОZАКИ” та дискотека за участі черкаських ді-джеїв. 

Фото можна переглянути в розділі "фотогалерея" у фотоальбомі "Святкування Дня селища"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь