A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Триває впорядкування паркової зони

Дата: 18.04.2019 19:39
Кількість переглядів: 615

    З нагоди 362-ї річниці Чорнобая, восени, було відкрито дитячо-спортивний майданчик, кошти на який було виділено із державного бюджету за ініціативи народного депутата України Сергія Рудика. Відтоді це місце стало популярним серед місцевої молоді, до багатофункціональної зони відпочинку залюбки приходять з батьками і найменші жителі селища. Різноманітних дитячих та спортивних установок вистачає кожному, незалежно від віку.

   18 квітня 2019 року апаратом Чорнобаївської селищної ради, спільно із працівниками благоустрою та представниками районного будинку культури в парковій зоні РБК було посаджено алею вічнозелених кущів самшиту та декоративні шовковиці. Крім того, зеленими насадженнями оновлено і алею, яка була посаджена учасниками АТО кілька років тому. Відтепер, територія дитячо-спортивного майданчика та лави для відпочинку неподалік районного будинку культури набули нового та красивого вигляду. Спільними зусиллями було висаджено більше двохсот кущів самшиту.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Дякуємо місцевому жителю Володимиру Плахотному за надання декоративних шовковиць та працівникам районного будинку культури за активну участь!

  Просимо із повагою віднестися до праці людей та не чіпати молоді рослини для їх кращого укорінення та активного росту. Пильнуйте за маленькими відвідувачами дитячо-спортивного майданчика!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь