A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Чорнобаївському районі за добу випала місячна норма снігу

Дата: 25.12.2018 19:43
Кількість переглядів: 776

    В зв’язку із погіршенням погодних умов продовжуються заходи по розчистці доріг та тротуарів в Чорнобаївській територіальній громаді. Для виконання вказаних робіт залучено 6 одиниць снігоприбиральної техніки. Відповідні заходи розпочалися сьогодні - 25 грудня 2018 року, о 4 годині ранку.

 Наявна кількість техніки не дозволяє розчистити селище від опадів за короткий термін, адже тільки за сьогоднішній день водії кілька разів поспіль прибирали від снігу центральні магістралі, проте активний циклон лише набирав обертів та створював ще більші снігові замети. Крім того, відсутність мобільного зв`язку додали ще більше ускладнень та проблем з інформуванням про ті чи інші роботи з розчисткою від снігу. На жаль, на протязі дня сніг не припинявся, тому техніка не мала змоги дістатися до віддалених вулиць. Більш того, майже вся наявна техніка була задіяна на допомогу в розчистці заторів сполучення між населеними пунктами до Бурімського та Оржицького напрямків. Наразі, водії спецтехніки відпочивають та продовжать відповідні роботи по усуненню наслідків негоди вже вночі і до самого ранку. Тому, просимо жителів Чорнобаївської громади з розумінням віднестися до даної ситуації і проявляти повагу до працівників, які  розчищають селище від наслідків негоди, та по можливості залишатися вдома. Адже за останню добу в Чорнобаї та Савківці випала місячна норма снігу, та снігопад, на жаль, продовжується і досі.

Фото без опису

   Від снігових заметів, в першу чергу, будуть прибиратися центральні магістралі, під`їзди до установ соціальної сфери та дошкільного закладу «Вишенька».

     Повторно повідомляємо - якщо біля домоволодіння буде знаходитися будівельне сміття чи матеріали, пасинки чи опори – снігоочисна техніка не матиме можливості розгорнути сніг. Така ж ситуація буде і з розчисткою території біля багатоквартирних будинків в разі паркування особистих автомобілів, як сталося це минулої негоди біля будинку 107 по вулиці Центральній.

     Якщо розчистка Вашої вулиці не відбулася протягом дня – просимо повідомляти про це до Чорнобаївської селищної ради за телефонами: (04739) 2-27-93, (04739) 2-26-52 , (04739) 2-28-02 чи писати на офіційну сторінку «Чорнобаївська селищна рада» у Фейсбук.

      Протягом негоди будуть проблеми зі світлом та водопостачанням, просимо запасатися водою на кілька днів.

  Висловлюємо щиру вдячність за старання і злагоджену роботу водіям спецтехніки та працівникам Чорнобаївського РЕМ, які, не дивлячись на складні погодні умови та сильний снігопад, відразу виїхали на виклик та впродовж дня здійснювали відновлювальні роботи.

     Маємо надію, що негода незабаром закінчиться. Дякуємо за розуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь