Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Учасник Другої світової війни Семен Кривуненко відзначив 93-тю річницю

Дата: 29.02.2020 20:02
Кількість переглядів: 417

   В Чорнобаївській громаді проживає Семен Антонович Кривуненко – учасник бойових дій, доброзичливий та порядний житель селища, який днями відсвяткував свій 93-тій день народження.

   Фото без опису 

    Семен Антонович народився 28 лютого 1927 року. Йому довелося відчути на собі нестерпні часи голодомору та бути серед захисників рідної країни під час Другої світової війни. Нелегке життя спіткало Семена Кривуненка в часи жорстокої війни, та, попри все, він зміг повернутися додому і жити спокійним життям.

 

   Після демобілізації чорнобаївцю не бракувало жіночої уваги, та, на жаль, власних дітей у нього немає.

 

   Наразі, Семен Кривуненко ділить сімейний побут разом зі своєю дружиною Ганною Згурою, з якою проживає в шлюбі 11 років. Попри солідний вік, він намагається не нудьгувати, інколи радує дружину різноманітними жартами та, подекуди, згадує часи своєї юності.

Фото без опису   З кожним роком його здоров’я гіршає, інколи підводить пам'ять та дуже погіршився слух. Проте, Семен Антонович Кривуненко намагається радіти кожному дню, прожитому зі своєю дружиною, яка огорнула сивочолого ветерана своєю турботою, ніжністю та любов’ю.

Фото без опису   Привітати іменинника і побажати йому довгих років життя та всіляких гараздів завітали на гостину селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко та голова районної ради ветеранів Віталій Момот. Гості побажали ветерану здоров’я, миру, благополуччя, підтримки та уваги від близьких людей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь