A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Миколая на землі чекають дорослі та малі

Дата: 19.12.2019 20:04
Кількість переглядів: 799

   Насичений подіями 2019-й рік добігає кінця, наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Перше свято, якого чекають з нетерпінням діти та дорослі - це свято Святого Миколая – чудова нагода провести святковий вечір разом з рідними та близькими, обмінятися подарунками, відповісти добром на добро та разом з малечею поринути в світ мрій та чарівництва.
Фото без опису
   Традиційно, саме цього дня, в Чорнобаї зібралися всі охочі стати свідками запалення вогнів новорічної ялинки 2020-го року. Кожен бажаючий мав змогу скуштувати смаколиків благодійного ярмарку, яка проводилася Чорнобаївською селищною радою та загальноосвітньою школою №1.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  
   Всі присутні переглянули святковий концерт від маленьких вихованців школи мистецтв та селищного будинку культури, які цього казкового вечора розважали гостей заходу веселими піснями та цікавими танцювальними постановками. А Святий Миколай, разом зі своєю помічницею Снігуронькою, розважали найменших глядачів, які залюбки взяли участь у танцювальному флешмобі та люб’язно запрошували до спільного хороводу всіх дорослих. За активну участь маленькі учасники отримали від Святого Миколая солодощі та хороші побажання. 
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису   Цього святкового вечора Святий Миколай вручив подарунки від Чорнобаївської селищної ради і переможцям конкурсу «Мій новорічний образ», який днями було проведено в групі «Чорнобаївська селищна рада» у Facebook, в якому взяло участь 53 учасники. Під красивими дитячими фото активні дописувачі групи поставили 13 844 «вподобайки»! Буквально в останні хвилини підсумків конкурсу два фото мали однакову кількість «лайків», але фіналістів, все ж, вдалося визначити. Третє місце посів трирічний Тимур Цимбал, який за результатами конкурсу отримав 532 «лайки», почесне друге місце отримали дві сестрички - Головня Влада (6 років) та Карінка (2 роки), за яких проголосувало 534 учасники. Перемогу здобула дівчинка із Чорнобаївського району - Софійка Рахлін із села Лихоліти, якій невдовзі виповниться 3 роки. За Софійку проголосувало 617 учасників.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   На казкове дійство, великими родинами з маленькими дітками, прибуло понад 300 людей, які із задоволенням своєю підтримкою та спільним закликом «Ялинонько, гори!» допомогли засяяти вогням новорічної красуні Чорнобаївської громади.

   Довідково: Напередодні Дня Святого Миколая до закладів Чорнобаївської громади було доставлено солодкі подарунки від Чорнобаївської селищної ради. «Смачний привіт» отримали малята дошкільного закладу «Вишенька» та учнівська молодь ЗОШ №1, ЗОШ №2 і Чорнобаївської гімназії. Кожна дитина територіальної громади отримає пакунок із солодощами під час святково-новорічних заходів. 
Фото без описуФото без описуФото без опису
   До підопічних стаціонарного відділення завітав секретар селищної ради Олексій Саюн, який вручив їм солодощі.
Фото без опису
   З нагоди Дня Святого Миколая відбулося відкриття ресурсно-інклюзивного центру після капітального ремонту, на яке прибула селищний голова Алла Мірошниченко. Вона побажала вихованцям закладу «торбину здоров’я, мішок щастя та великого достатку» і передала малечі солодкі подарунки.
Фото без опису
   Нехай ця символічна традиція, разом із різнокольоровими ялинковими вогниками, запалить у Ваших серцях добро, любов та віру в краще майбутнє! А Святий Миколай нехай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь