A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Селище буде красивим, селище буде квітнути!

Дата: 18.04.2018 20:09
Кількість переглядів: 684

   Сьогодні, 18 квітня 2018 року, працівниками апарату Чорнобаївської селищної ради висаджено 50 нових кущів сортових троянд, які були придбані за кошти селищного бюджету.

Фото без опису

   Незважаючи  на несприятливий прогноз погоди, день видався сонячним та ідеальним для цієї роботи. Тому селищний голова ініціювала висадження нових сортів троянд на виїзді з селища зі сторони кільця («пушки»). Вона повідомила, що подібного роду акції по селищу будуть продовжуватися, планується постійна висадка нових зелених насаджень протягом року. Адже після стихійного лиха, яке ми пережили влітку минулого року, селище втратило велику кількість дерев та кущів, які його прикрашали. Тому, поступово, будуть з’являтися нові, молоді дерева.      Маємо надію, що подібні ситуації більше не повторяться і Чорнобай знову оживе і розквітне, але для цього потрібно трішки часу і терпіння.

Фото без опису

   Виконавчий комітет селищної ради повідомляє, що для бажаючих «привласнити» посаджені квіти працюють цілодобові камери спостереження, які установлені на території «пушки» задля дотримання громадського порядку. Тому, Чорнобаївська селищна рада дуже надіється на порядність та вихованість її жителів. Адже на охочих пересадити сортові троянди до власних домоволодінь чекає візит працівників поліції.

Фото без опису  Давайте разом дбати про красу та добробут нашого селища та не словом, а ділом доводити любов до рідного краю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь