A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В новому році – нові тарифи: із виконкому Чорнобаївської селищної ради

Дата: 04.02.2019 20:11
Кількість переглядів: 592

   29 січня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провела селищний голова Алла Мірошниченко. 

  В ході роботи  було заслухано начальника фінансово-господарського відділу-головного бухгалтера апарату Тамару Канюку, яка надала інформацію щодо виконання селищного бюджету за 2018 рік. Члени виконавчого комітету затвердили види суспільно - корисних робіт та перелік об’єктів для відбування адміністративного стягнення для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт. Крім того, в ході роботи було взято на квартирний облік місцевого жителя, учасника АТО, який отримав інвалідність ІІ групи внаслідок війни, надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами та матеріальну допомогу на встановлення індивідуального опалення.                               Фото без опису   Члени виконкому визначили місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації на чергових виборах Президента України  31 березня 2019 року (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами). Матеріали дозволено розміщувати в наступних місцях:

  • дошка оголошень біля кінотеатру по вул. Центральній, 156 в смт Чорнобай;
  • дошка оголошень біля магазину «Захист рослин» по вул. Центральній  в смт Чорнобай;
  • дошка оголошень біля кіоску «Сладосвіт» на розі вулиць Спортивна та Центральна в смт Чорнобай;
  • дошка оголошень біля магазину «Ромашка» по вулиці М. Старицького в смт Чорнобай;
  • дошка оголошень біля сільського клубу в с.Савківка.

   До виконкому Чорнобаївської селищної ради надійшло колективне звернення жителів багатоквартирного будинку смт Чорнобай щодо неналежної поведінки їх сусідки, яка зловживає спиртними напоями, веде аморальний спосіб життя та виражається нецензурними словами. Члени виконкому вирішили попередити дану громадянку про адміністративну відповідальність за неналежну поведінку, адже її дії містять ознаки правопорушення у вигляді хуліганства. Крім того, фахівцю із соціальної роботи рекомендовано тримати на постійному контролі стан утримання та виховання неповнолітньої дитини, яка проживає із даною громадянкою.

Фото без опису   В ході роботи було затверджено конкурсну документацію, терміни проведення та комісію для визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території селища Чорнобай.

 Члени виконкому розглянули клопотання Чорнобаївського комунального підприємства «ВУЖКГ» та затвердили калькуляцію на вивезення рідких побутових відходів (нечистот) автомашиною ГАЗ – 53 (об`єм - 4,5 м. куб). Нові тарифи вступлять в дію з 13 лютого 2019 року та будуть становити: для населення - 371,95 грн, бюджетних установ - 398,52 грн та інших організацій - 464,94  грн.

   Обговорення питання «Про погодження тарифу на постачання теплової енергії ТОВ «Чорнобай-тепло»» викликало неабияку дискусію між членами виконавчого комітету та керівником підприємства. Запропонованим до затвердження ТОВ «Чорнобай-тепло» тарифом передбачалося його підвищення на 15% за використану теплову енергію. Селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко зауважила, що дане рішення посеред опалювального сезону, в той час коли вже проведено тендери із встановленою ціною на послуги з теплопостачання для установ, підприємств, організацій і населення є економічно не доведеним і нераціональним. Тому, даний проект рішення потребував додаткового вивчення та економічного обґрунтування. Позачерговим виконкомом Чорнобаївської селищної ради, який відбувся 4 лютого 2018 року, даний проект рішення було розглянуто повторно. До робочої зустрічі долучився заступник керівника секретаріату Чорнобаївської районної ради Анатолій Чупрун, який наголосив на тому, що підвищення тарифу на постачання теплової енергії є вимушеною, але законною дією.

Фото без опису   В ході довготривалої дискусії і з урахуванням всіх зауважень щодо вилучення із запропонованого тарифу послуг з транспортування тепла та зниження певних витрат, було затверджено тариф на теплопостачання ТОВ «Чорнобай-тепло». З 19 лютого 2019 року для всіх споживачів тариф буде становити 2280 грн/1 Гкал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь