A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ВІКІНГИ знову з нагородами: спортсмени повернулися до Чорнобаю чемпіонами світу.

Дата: 27.11.2018 20:13
Кількість переглядів: 702

   За останні кілька років Чорнобаївська спортивна команда «Вікінг» зростала не тільки в кількості своїх учасників, але й виборювала серйозні нагороди з найрізноманітніших змагань. На початковому етапі створення команди активні, молоді, цілеспрямовані, сильні духом та жагою до перемоги хлопці і дівчата спробували власні сили на регіональних заходах. Проте, за останній рік «вікінгівці» відчутно зросли в спорті та неодноразово штурмували помост, змагаючись із сильними суперниками з усієї України та далекого зарубіжжя.

  Чорнобаївські спортсмени не зупинялися на досягнутому, постійно тренувалися та намагалися щоразу ставити для себе нові рекорди. Впевненість та цілеспрямованість капітана команди Валентина Гонтара показала іншим спортсменам те, що коли в людини є мета та бажання її досягти – ніяких «не зможу», «не знаю» чи «боюся» просто бути не може. Адже пауерліфтинг приймає до своїх лав лише тих спортсменів, які вірять в себе та, не дивлячись ні на що, впевнено йдуть до перемоги!

Фото без опису   World Championship GPA/IPO 2018 – новий виклик, який кинули учасники СК «Вікінг» самі-собі та продемонстрували суперникам і гостям турніру те, на що справді здатні.

   Нещодавно в Києві відбувся найвищий за значимістю та рангом турнір «GPA/IPO 2018» з пауерліфтингу та окремих видів вправ. Конкуренція того дня відчувалася від самого початку. Адже на захід, який відбувався три дні поспіль, прибуло 380 спортсменів, спробувавши свої сили у 624-ти номінаціях. Невеличке селище Чорнобай, що на Черкащині, а саме учасники команди «Вікінг» заявили себе серед інших кандидатів на перемогу із 20-країн світу.  Представники Ізраїлю, США, Фінляндії, Грузії, Туреччини та інших країн продемонстрували гідну конкуренцію. Проте, Чорнобаївські спортсмени вірили в те, що зможуть показати свою міць і силу та привезти до рідного містечка нові перемоги! Цього разу кількість учасників була рекордною, адже за всі часи проведення турнірів такого масштабу, ще ніколи не вдавалося зібрати подібної кількості спортсменів на одному помості.

Фото без опису   Конкуренція була досить високою, напруження боротьби та доленосні виступи кожної команди могли віддаляти «вікінгівців» від довгоочікуваної перемоги. Проте, впевнені у собі спортсмени демонстрували міцність характеру та силу духу до останнього кінця, не даючи «слабинку» в компанії відомих лідерів зі світу пауерліфтингу. У деяких вікових та вагових категоріях розгорілась неабияка конкуренція. Але, цього дня «відзначилися» найсильніші. П’ять хлопців та дві тендітні дівчини гідно відстояли честь України та рідного Чорнобаю, команда склала гідну конкуренцію і повернулася додому із чималим багажем нових вражень, відчуттів та емоцій,  отримавши найголовніше – нові перемоги та прагнення вдосконалюватися ще більше.

Фото без опису   «Вікінги» взяли участь в 9-ти вправах і вибороли 8 золотих, 1 срібну та 1 нагороду в абсолютній світовій першості. Спортсмени повернулися додому із важливим в їх житті статусом - чемпіонів світу з пауерліфтингу та окремих вправ 2018-го року. Вони підвищили власні рекорди та показали чудові результати.

Фото без опису   Вітаємо чемпіонів із виправданими заслугами та новими званнями на спортивній арені! Ваш особистий внесок у розбудову спорту продемонстрував кожному з нас, що йти до своєї мети потрібно, не дивлячись ні на що! Ви власним прикладом довели те, що безвихідних ситуацій не буває. СК «Вікінг» - гордість Чорнобаю, пишаємося вами та завжди готові підтримати не тільки морально, а й фінансово. Ідіть далі до поставлених цілей, залучайте більше молоді до лав спортсменів Чорнобаївщини та ніколи не опускайте руки. Адже ви неодноразово довели собі та оточуючим, що кожен із нас МОЖЕ, ЯКЩО ЗАХОЧЕ!  

                                 Результати World Championship GPA/IPO 2018:

Гонтар Валентин, капітан команди, 31 рік (МСМК):

- пауерліфтинг до 82,5 кг. - 1 місце (сума 655 кг. );

вправи : присідання 240 кг., жим 150 кг., станова тяга 265 кг.

Рекорд України

- пауерліфтинг, абсолютна першість (серед всіх вагових категорій) - 3 місце;

- станова тяга до 82,5 кг. - 2 місце (265 кг.).

 Гришко Вадим, 35 років (МСМК):

- підйом штанги на біцепс до 67,5 кг. - 1 місце (62,5 кг.).

Раковський Віталій, 24 роки (МС):

- підйом штанги на біцепс до 82,5 кг. - 1 мiсце (70 кг).

Жадько Олексій, 27 років (КМС) :

 - двоборство (Push & Pull) до 100 кг. - 1 місце (сума 357,5 кг.);

вправи: жим 137,5 кг., станова тяга 220 кг.

Микульський Денис, 14 років :

 - станова тяга до 82,5 кг. - 1 місце (185 кг. Teen 13-15);

Рекорди України, Європи та Світу

Карпич Марія, 15 років (КМС):

- екстремальний жим штанги вагою 25 кг. - 1 місце (83 повторення Teen 13-15);

виконала норматив майстра спорту міжнародного класу (МСМК).

Зоря Віта, 14 років (МСМК):

- підйом штанги на біцепс до 60 кг. - 1 місце (35 кг., Teen 13-15);

- екстремальний жим штанги вагою 35 кг. - 1 місце (57 повторень, Teen 13-15);

Рекорд України;

виконала норматив майстра спорту міжнародного класу (МСМК).

   Вітаємо спортсменів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь