A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

За рахунок коштів селищного бюджету проведено капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Центральній

Дата: 10.10.2020 20:18
Кількість переглядів: 528

   Протягом існування центральної дороги в селищі виконувалися лише ямкові ремонти. З 2016 року розпочато процес капітального її відновлення. Неодноразові звернення щодо співфінансування до вищих органів влади не принесли позитивного результату, тому, щороку, поетапно, за кошти селищного бюджету виконується капітальне відновлення головної магістралі Чорнобаївської громади.

     Відтак, в грудні 2019 року, формуючи бюджет на 2020 рік, депутати селищної ради передбачили кошти на виконання цих робіт. За рахунок селищного бюджету розроблено проектно-кошторисну документацію та проведено експертизу. Відповідно до технічної документації, вартість реалізації проекту склала 4 337 531,00 грн. В липні поточного року було проведено тендер на ProZorro, замовником виступив Виконавчий комітет Чорнобаївської селищної ради.

   В аукціоні змагалося 9 учасників: ТОВ"ЄВРОБУД-ІНДУСТРІЯ" (4 250 780,00 грн.), ТОВ Данко (4 099 000,00 грн.), Мале підприємство "Прометей" (4 094 155,69 грн.), ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОРСТРОЙ" (3 650 000,00 грн.), Приватне Підприємство "Канів-Граніт" (3 396 000,00 грн.), ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТРАНСПОРТНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ "АЛЬТЕКО" (3 393 333,99 грн.), ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СК НЕВА +" (3 393 330,00 грн.) та ФОП "ПОГОСЯН ТАТУЛ СЕРЕЖАЄВИЧ", який став переможцем аукціону з найнижчою ціновою пропозицією - 3 393 325,00 грн.

   Наразі, відповідні роботи завершено, зокрема: демонтовано та влаштовано бордюрний камінь, знято асфальтобетонне покриття дороги та стоянки біля магазину «КООПМАРКЕТ», влаштовано вирівнювальний та верхній шар покриттів із асфальтобетонних сумішей. Триває перевірка представниками технагляду, про відповідність виконаних робіт проектно-кошторисній документації, після чого із селищного бюджету буде здійснено оплату за виконані роботи.  

   «Незважаючи на постійний пошук «неправомірних» дій селищної ради від опонентів, я задоволена тим, що хоч і частинами, але ми, за власний кошт (селищного бюджету), капітально відновлюємо асфальтне покриття головної магістралі селища. Великими ділянками, поетапно відбувається повне відновлення дороги, і я рада тому, що ми з депутатами свою каденцію відпрацювали злагоджено й відповідально! Обурливо, що на цій темі «піаряться» лише популісти та люди далекі від специфіки роботи в органах місцевого самоврядування! Ми працюємо на результат та намагаємося вкладати немалі кошти у розвиток інфраструктури. Тільки той, хто не працює та навіть не намагався бодай щось корисне зробити для рідного Чорнобая, може «кричати» в кожній публікації про некомпетентність та «схеми». Я не боюся дивитися людям в очі та впевнено заявляю, що до корупційних схем та «відкатів» (як це в нас полюбляють говорити місцеві «розумники»), я, як селищний голова не маю ніякого відношення! Щаслива від того, що цьогорічна осінь сприяла вчасному виконанню  робіт, адже, як завжди, очікувані кошти до бюджету надходять восени, тому завжди переймаєшся, щоб несприятлива погода не порушила всі наші плани» - зазначила селищний голова Чорнобаївської громади Алла Мірошниченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь