A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Привітали довгожительку Чорнобаївської громади

Дата: 27.09.2019 21:03
Кількість переглядів: 458

   Селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко та голова ветеранської організації району Віталій Момот привітали із 92-гим днем народження  жительку Чорнобая – Чорненко Тетяну Данилівну, яка ще від самого ранку чекала на гостину поважних гостей.

  Фото без опису    Тетяна Данилівна все життя була працівником соціального захисту населення, стаж її відданої та відповідальної служби налічує 44 роки. До виходу на пенсію кілька років працювала заступником начальника управління.

   Тетяна Чорненко виховала прекрасну доньку – вчительку початкових класів Аллу Миколаївну Головню, яка дбайливо доглядає за мамою та піклується про неї.

   На жаль, ще одна донька Тетяни Данилівни рано пішла із життя, проте встигла народити та виховати чудову онуку, яка, наразі, проживає зі своєю родиною в Росії.

   Зі слізьми в очах та щирою посмішкою на обличчі, іменинниця залюбки розповідала про своїх онуків та правнуків, про їх уміння та досягнення.

   Тетяна Данилівна відчуває гордість та, водночас, хвилюється за свого старшого онука - Володимира, який обрав небезпечну професію рятувальника та щоразу переймається через його тривожні службові виклики.

Фото без опису   В цей сонячний вересневий день в адресу довгожительки звучали слова зворушливих вітань, теплих слів та побажання здоров’я і довголіття. Іменинниця залюбки розказувала про свій життєвий шлях, розпитувала про останні новини Чорнобая та бажала гостям терпіння і розуміння від людей.

   Рідні довгожительки люблять її, шанують та поважають. Кажуть, що вона добра та порядна людина і є прикладом для наслідування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь