Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Впевнена перемога ФК Чорнобай на виїзді

Дата: 06.06.2017 21:24
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

В четвертому турі чемпіонату Чорнобаївського району по футболу 2017 року, в першій лізі,  футбольний клуб Чорнобай провів гру на виїзді з командою села Велика Бурімка.

Фото без опису

ФК Чорнобай грав в такому складі: Філоненко Віталій – Карпич Анатолій (Шевченко Тарас 46), Тріандафіліді Дмитро, Жовтов Ігор (к) (Гордій Ігор 64), Войцях Микола - Сосунов Андрій (Яковенко Сергій 68), Шевченко Валентин, Нікітенко Євген (Тараненко Максим 73), Кравчук Владислав – Нікітенко Олександр, Ольховий Ігор. Тренер команди – Сосунов Іван.

Фото без опису

Гра пройшла за повного домінування гостей. В дебюті матчу гострі моменти виникали з інтервалом в три хвилини. Тож перший гол не забарився, його автором на 10 хвилині матчу став один із най досвідчених гравців команди - Нікітенко Євген, який вдало замкнув дальню штангу після чергового навісу зі флангу. Потім прийшла черга забивати Сосунову Андрію, який в попередніх матчах не зміг використати декілька нагод щоб забити бодай м’яч. Голи залітали після йогу удару на 28, 47, та 55 хвилинах матчу, тож є перший хет-рик команди в сезоні. Лише на при кінці матчу гості дали шанс господарям забити гол престижу. Остаточну крапку в цьому матчі поставив Тріандафіліді Дмитро, який чітко реалізував пенальті на 89 хвилині. Тож підсумковий рахунок 1 : 5 на користь ФК Чорнобай.

Фото без опису

Інші матчі в першій лізі закінчились з такими рахунками:

Крутьки – Мала Бурімка 2 : 7

Лукашівка – Жовнино 8 : 1

Москаленки – Вереміївка 1 : 6

Фото без опису

Наступну гру ФК Чорнобай проведе 11 червня проти команди села Крутьки на Центральному стадіоні Чорнобаю. Початок гри о 11:00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь