A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Акт вандалізму на Пагорбі Слави - нетипові розваги сучасної молоді

Дата: 24.04.2018 21:25
Кількість переглядів: 532

    Інколи дивуєшся з поведінки свідомих, на перший погляд, людей. Коли справа йде про життя та добробут самого себе – ми, українці, готові через усе пройти для того, щоб жити в комфорті. А коли мова ведеться про сусіда, чужий магазин чи, більш того, пам’ятку – то не про нас! Нам не цікаво…

Фото без опису    Так сталося, що і в селищі деякі молоді невиховані люди весело проводять свій час на Пагорбі Слави. Постійні веселі компанії, які без докори совісті розпивають спиртні напої, розкидають сміття і завдають не мало шкоди при цьому.

Фото без опису     Їх можна спостерігати в будь-яку пору року. На жаль, не всі вміють поважати та шанувати тих, хто колись, ціною власного життя, виборював для нас майбутнє!

Фото без опису   Нещодавно, в Чорнобаївську селищну раду, надійшло повідомлення про те, що на Пагорбі Слави було повалено плити, які огороджували це пам’ятне місце цілими роками. Невідомі пошкодили майже всю лінію огорожі на задній та боковій стороні Пагорбу Слави. По даному факту подано заяву до правоохоронних органів для вчинення відповідних дій.  

Фото без опису   Давайте разом шанувати нашу славетну історію, наших дідів та прадідів. Хто як не вони дали нам шанс стати щасливими тут і зараз!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь