A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Савківці відбулися святкові заходи та заслухано звіт селищного голови

Дата: 11.01.2019 21:28
Кількість переглядів: 654

    Вже традиційно у Савківському клубі збирається чимало глядачів. Адже, завжди, після новорічних та різдвяних свят селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко звітує перед громадою села. Під час свого виступу вона поінформувала савківчан про роботу органів місцевого самоврядування в 2018-му році та визначила пріоритетні напрямки подальшої роботи щодо розвитку Чорнобаївської громади на 2019-й рік.   

   - Ми знаємо, що турбує жителів нашої громади і ставимо вирішення цих проблем головною метою в нашій роботі. 

Фото без опису    На жаль, жителі громади налаштовані не досить оптимістично та критикують будь-які зміни, які стосуються селища Чорнобай та села Савківка. Труднощі доводиться долати не тільки мені, а й всім працівникам селищної ради та депутатському корпусу. Можливо, ми вирішуємо їх не так швидко, якби цього хотілося нашим жителям, але завжди намагаємося йти кожному на зустріч, - наголосила селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко. Вона обговорила найбільш серйозні проблеми та невдачі року, що минув та наголосила на тому, що Чорнобаївська селищна рада, спільно з депутатським корпусом активно працюють над вирішенням питання капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Центральної. Це питання залишається відкритим та, маємо надію, буде вирішено в 2019-му році.  

  На наступний рік депутати Чорнобаївської селищної ради запланували завершити заміну системи водопостачання по вулиці Гоголя (900 тис. грн.) та поточний і капітальний ремонти доріг. На поточний ремонт дорожнього покриття вулиць Толстого, Жовтневої, Гагаріна, Спортивної, Комашка, Молодіжної, Романицького, Дружби, Свободи, Славського, Весняної, Бурімської та Центральної із селищного бюджету виділено 1 млн. 377 тис. 253 грн. На 2019-й рік передбачено кошти в сумі 1 млн. 487 тис. 126 грн. на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Михайла Старицького.

   Із селищного бюджету йдуть не малі кошти на реалізацію різноманітних районних програм та на виплати жителям Чорнобаївської територіальної громади. В 2019-му році депутати своїм рішенням передали субвенцію в район в розмірі 6 млн. 033 тис. 204 грн., а це понад 30% річного селищного бюджету.    

   Алла Мірошниченко наголосила на тому, що поставлених цілей в Чорнобаївській селищній раді дуже багато. Втілити всі задуми в життя можливо лише за умови злагодженої та впевненої співпраці усіх напрямків роботи.

  Всі бажаючі скористалися нагодою задати запитання селищному голові Чорнобаївської громади та поділитися своїми проблемами. Відповівши на запитання присутніх, Алла Мірошниченко наголосила на тому, що без якісної роботи депутатського корпусу, виконавчого комітету та жителів громади чимало планів не вдалося б втілити в життя.

   Цього вечора в Савківському клубі було досить прохолодно, проте тепла та затишна атмосфера святкового заходу згуртувала всіх присутніх. Зі сцени лунали вітання і від голови районної та селищної ради ветеранів Віталія Момота.

Фото без описуФото без опису   Приємною несподіванкою для бібліотекаря Лідії Полубєхін стало нагородження подякою та сувенірною продукцією від головного редактора газети «Наше слово» Інни Чмихало. Лідія Полубєхін є однією із активних дописувачів газети, завжди намагається згуртовувати односельців у затишній бібліотеці та постійно проводить тематичні заходи як для молоді, так і для найбільш старших представників села. Більш того, вона завжди переймається дозвіллям савківчан та намагається урізноманітнювати життя своїх односельців.

   Глядачі мали змогу переглянути відео про зимовий Чорнобай та мальовничі краєвиди рідного села Савківки. Зацікавлені погляди та гучні оплески отримали юні посипальники, котрі привітали всіх з новорічними святами. А захоплюючий танець від танцювального колективу «Мальви» (керівник Тетяна Зубенко) додав до свята ще більше тепла та затишної атмосфери.Чудовий настрій всім присутнім подарували аматори сцени – Анатолій Ляпкало, Віктор Перехрест, Лідія Шепель, Аня Шепель, Богдан Курій та ведуча свята Ірина Лущик, які співали новорічних пісень та бажали щастя і миру в кожну домівку.

Фото без описуФото без опису   Селищний голова Алла Мірошниченко та секретар селищної ради Олексій Саюн пригощали савківчан та гостей свята смачним короваєм.

Фото без описуФото без опису    Глядачі отримали прекрасний настрій та чудові враження від святкового заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь