A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Довгожителька Савківки відзначила 92-й день народження

Дата: 29.02.2020 21:33
Кількість переглядів: 530

     В селі Савківка, яке входить до Чорнобаївської громади, проживає Міняйло Ганна Степанівна – чудова мама, бабуся та прабабуся, в минулому одна з кращих працівниць колишнього колгоспу «Родіна», активна та відповідальна жителька села.Фото без опису

     Ганну Степанівну добре знають односельці,адже вона – жива історія свого села. У житті цієї мудрої та трудолюбивої сільської жінки вмістилася ціла епоха ХХ століття. Довгожителька пережила голодомор та Другу світову війну. Вона пам’ятає весь той жах, який довелося пережити, розповідає про важку роботу, яка чекала на кожного в післявоєнний час.

  Все життя Ганна Міняйло пропрацювала у колишньому колгоспі «Родіна», часто вшановувалася керівництвом за хороші результати роботи, за старанність та відповідальність була і серед кращих на Дошці пошани.

 

    Привітати іменинницю прибули селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко та голова районної ради ветеранів Віталій Момот. Ганна Степанівна залюбки поділилася спогадами про своє життя, важкі часи голоду та війни, розповіла і про свого чоловіка, з яким прожила в шлюбі 63 роки (нині вона вдова). Згадувала, як встигали тяжко працювати, разом піднімали дітей «на ноги», та ще й брали активну участь в самодіяльності села. Місцева жителька встигала всюди – вдома завжди була вправною господинею, і в колгоспі завжди могла давати лад.
Фото без опису   
Нині, Ганна Міняйло проживає зі своєю донькою та онуками. Вони і доглядають бабусю, якій потрібна стороння допомога, адже її вже підводить здоров’я.

   Охайне подвір’я, затишна оселя, святковий стіл, квіти – усім забезпечена сповна, було б лише здоров’я! Довгожителька Савківки бідкається - допомагала б дочці в господарстві, та ноги її вже не слухають. Одна відрада – коти, з якими Ганна Степанівна любить проводити час.

  Розчулена увагою в свій 92-гий день народження, вона щиро подякувала за побажання, теплі слова та подарунки.

   Жінка виростила трьох дітей, має четверо онуків та троє правнуків.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь