A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Для КП «ВУЖКГ» придбано новий трактор з комплектуючими

Дата: 18.03.2019 22:05
Кількість переглядів: 540

   До комунального підприємства «ВУЖКГ» доставлено новий трактор, кошти на який було виділено із селищного бюджету. МТЗ-892 «Беларус» українського виробництва придбано на відкритих торгах через систему ProZorro. Спецтехніка має базову комплектацію та доповнена навантажувачем і металевим відвалом.                                Фото без опису

   Керівник підприємства, депутат Чорнобаївської селищної ради Руслан Чуб задоволений технікою та вдячний за підтримку і виділення коштів на її придбання. Він впевнений, що завдяки багатофункціональній техніці різні види робіт для населення будуть виконуватись швидко та якісно.

Фото без опису 

 Новий трактор вже доставлено на базу підприємства.

 Комунальники запевняють, що на техніку заплановано багато роботи, тому готові випробувати таку довгоочікувану покупку вже завтра.

 В майбутньому, у вільний від основної роботи час спецтехніку можна буде замовляти для виконання різноманітних робіт.

 

   Алла Мірошниченко, селищний голова: «Ми почали приділяти більше уваги розвитку комунального підприємства. Майже весь автопарк КП «ВУЖКГ» знаходиться в задовільному стані, деяка техніка, на жаль, повністю зношена та не підлягає ремонту. На сесіях селищної ради це питання обговорювалося постійно, тривали дискусії. Але, дякуючи свідомості та розумінню більшості депутатів, автопарк комунального підприємства, все-ж, вдалося трохи оновити. Нещодавно, завдяки співфінансуванню з районним бюджетом, було придбано комфортабельний мікроавтобус, який користується великим попитом серед населення. Відсьогодні, в КП «ВУЖКГ» з’явився ще й трактор з комплектуючими. Це дуже потрібне придбання для нашої громади – адже власними силами, своєчасно, ми зможемо наводити благоустрій на території. Особливо це важливо в осінньо-зимовий період. Зима показала, що навіть залучення спецтехніки з інших організацій не дозволяє повністю задовольнити потреби населення, тому придбання додаткової техніки є дуже необхідним для комунального підприємства. Маю надію, що подібна тенденція буде продовжуватися, і наш комунгосп поступово оживе та стане більш модернізованим та багатофункціональним. Нелегко створювати все з початку, але, не дивлячись на фінансові та бюрократичні перипетії ми намагаємося йти вперед».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь