A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася зустріч із керівництвом приватного підприємства «Імперіал Плюс»

Дата: 24.07.2018 22:39
Кількість переглядів: 460

   На території Чорнобаю, вже більше 17 років, функціонує та постійно розвивається підприємство «Імперіал Плюс», яке являється одним із найпотужніших в Черкаській області. 

   Проте, останнім часом до селищного голови Алли Мірошниченко надходить все більше скарг та колективних звернень від жителів Чорнобаївської громади щодо роботи цього підприємства. Жителі вулиць Василя Доманицького та Олексія Береста занепокоєні постійним рухом вантажних машин. Крім того, чорний їдкий дим, набридливий шум та розбита дорога, яка віднедавна була відремонтована, вкрай обурюють та пригнічують жителів цих вулиць.

Фото без опису   За ініціативи небайдужих чорнобаївців, 24 липня 2018 року, за участі селищного голови Чорнобаю Алли Мірошниченко відбулася зустріч з керівництвом приватного підприємства «Імперіал Плюс». Представники ПП «Імперіал Плюс» вислухали кожного занепокоєного жителя, прийняли до відома всі скарги, показали роботу котельні на території та відповіли на всі запитання чорнобаївчан.                                   Фото без опису

   Під час зустрічі представники громади зазначили, що це підприємство являється досить масштабним та потужним і забезпечує робочими місцями жителів Чорнобаю та району, керівництво ніколи не стоїть осторонь проблем селища та завжди допомагає в будь-яких питаннях. Проте, такі нагальні проблеми, які піднімалися чорнобаївцями, що заважають нормально жити та спокійно спати, обов’язково повинні бути усунені.

Фото без опису

  Наприкінці зустрічі представники підприємства «Імперіал Плюс» пообіцяли владнати всі проблемні питання та покращити функціонування підприємства задля спокійного проживання жителів селища в якнайшвидший термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь