A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Напередодні річниці визволення Чорнобаю та Чорнобаївського району ветерани отримали продуктові набори

Дата: 20.09.2018 22:48
Кількість переглядів: 984

   З нагоди визволення Чорнобаю та Чорнобаївського району від фашистських загарбників, селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот завітали в гості до ветеранів Другої світової війни та до єдиної на весь район колишньої ув’язненої фашистських концтаборів.

   Подвиг цих людей – визначна подія в житті кожного з нас, жителів селища та району. Адже часи Другої світової війни увібрали в себе самопожертву та мужність воїнів-визволителів у протистоянні з лютим ворогом. На жаль, все менше залишається на цьому світі справжніх учасників бойових дій в часи Другої світової війни. Але ми ще можемо побачити на власні очі тих, хто пережив страшні часи визволення рідного краю та попри все зміг жити далі, народжувати дітей та бавити онуків у вільній і незалежній Україні. 

   Очільниця селища дякувала ветеранам за їх подвиг та бажала довголіття і міцного здоров’я. Кожному з них було вручено продуктові набори, придбані завдяки фінансовій підтримці керівника ПП «Річ Ленд» Михайла Теліна. Голова районної та селищної ради ветеранів згадував цікаві події з життя цих людей. Зустріч відбулася в теплій та домашній атмосфері.

   Ветерани раділи від того, що пам'ять про них жива та передається майбутнім поколінням. Зі сльозами на очах, сивенькі, ледь зрячі вони ділилися спогадами, дякували за вітання та обговорювали сьогодення. Ветерани війни переймаються про захисників сьогодення, які зараз відстоюють незалежність нашої держави.      

   Подвиг переможців, які вибороли свободу, непідвладний часу. Пам’ять про їх мужність та героїзм нестимуть крізь роки покоління, схиляючись у шані перед своїми спасителями. В Чорнобаївській громаді їх залишилося п’ятеро – Павло Кущ, Семен Кривуненко, Володимир Захаров, Варвара Кривошея та Варвара Чигрин із села Савківка. Саме ці люди несуть справжню історію суворої війни 1939-1945 років. Вони перемогли, а ми - маємо шанувати та пам’ятати.

   Як зауважила селищний голова Чорнобаївської громади, саме ветерани заслуговують на особливу увагу та постійну підтримку, адже з кожним днем, на жаль, їх залишається все менше. Важливе значення має не стільки матеріальна підтримка, скільки людська доброта та повага.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь