A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З 95-річним ювілеєм привітали місцеву довгожительку

Дата: 13.10.2018 23:05
Кількість переглядів: 512

   95-й ювілейний день народження відзначила жителька селища Чорнобай Пелагея Олександрівна Черненко. Щоб привітати довгожительку з поважною датою, в суботу, 13 жовтня, до оселі Пелагеї Олександрівни завітали селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот.

Фото без опису  Ювілярка прожила довге, різноманітне та, часом, нелегке життя. У святковий день, крім радісних вітань було й місце для спогадів про життєвий шлях жінки. Молоді роки запам’яталися їй важким горнилом війни, коли вона, зовсім юна, закінчувала школу та пізнавала біль розлуки, втрачаючи близьких людей. Проте, попри всі негаразди, сповнена надії в світлому майбутньому, Пелагея Черненко з усмішкою на обличчі згадувала прекрасні миті життя. Зі слізьми на очах вона розповідала про свого коханого чоловіка, який помер більше 20-ти років тому.

   Пелагея Олександрівна, або Поля, як її лагідно називають рідні та близькі, була приємно вражена несподіваним гостям, із задоволенням розповідала про самопочуття та демонструвала вишиті власноруч рушники. Ювілярка розказувала гостям про турботи по господарству, ділилася переживаннями за Батьківщину та переймалася майбутнім своїх нащадків.

Фото без опису   Багато гарних і теплих слів вдячності було сказано ювілярці за багаторічну працю, людяність та добре серце. Гості щиро зичили іменинниці міцного здоров’я, мирного неба, родинного тепла, дитячого сміху та пообіцяли відсвяткувати з нею її 100-річний ювілей. Як і годиться гості завітали до ювілярки не з порожніми руками. На згадку про теплу гостину Пелагея Олександрівна отримала квіти та смачні подарунки до святкового столу. Селищний голова порадувала Пелагею Черненко новиною про те, що скоро в неї буде встановлено стаціонарний телефон, про який вона так  довго мріяла.

Фото без опису   Ювілярка подякувала за привітання та висловила сподівання, що невдовзі в Україні запанує мир та спокій.

   Життєвий шлях Пелагеї Олександрівни – яскравий приклад для виховання молодого покоління, взірець працелюбства та любові до рідного краю. Тож бажаємо іменинниці ще довгих щасливих років життя у гарному здоров’ї  та теплому родинному колі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь