A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою

Дата: 08.07.2019 23:12
Кількість переглядів: 529

   Покошена пахуча трава, прибрана й уквітчана сцена, обабіч якої красується купальське деревце, дівчата у віночках, ошатні містяни цілими родинами з маленькими та дорослішими дітками - у Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою.

   Саме біля води, у парковій зоні чорнобаївці та гості селища відзначали Івана Купала суботнього надвечір’я 6 липня.

Фото без опису

Фото без опису
Фото без описуФото без опису
   З чарівним літнім святом присутніх вітала ведуча заходу Оксана Удовенко і надзвичайно талановиті вихованці дитячої школи мистецтв. Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко, традиційно,  долучилася до нагородження конкурсантів.

   Запальна музика та мелодійні пісні запрошували бажаючих до танцю, тож вечірні хороводи малечі плавно переростали у загальну дискотеку. А після запалення купальського вогнища вже й дорослі хвацько „давали лиха закаблукам” під нестримні ритми ді-джеїв.
Фото без опису
   Традиційно родзинкою свята стало визначення переможниць у конкурсах „Довга коса – дівоча краса”, в якому цьогоріч взяли участь 43 красуні з довгим волоссям, та „Найкрасивіший вінок із польових квітів”. Цей конкурс теж був масовим, зібравши понад 20 учасниць, де переможниць голосуванням обирали глядачі.

   Володарками найдовшого волосся у категорії до 8 років стали 5-річна Анюта Осташенко (90 см) та 7-річна Саша Чуб (88 см).

Фото без опису

   У категорій старше 8 років впевнену перемогу здобули 12-річна Софія Гурин (101 см) і 14-річна Яна Федорець (90 см).
Фото без опису

   Найкращий віночок, сплетений із польових квітів, представила Маша Снігур. Трішки менше голосів глядачі подарували Насті Тихомировій і Даші Авраменко.
   Порозважатися на святі, при бажанні, було де і дорослим, і дітям. Любителі здорового способу життя позмагалися за призи у спортивних забавлянках та у дартці.
Фото без опису
  Зручно облаштовані відпочинкові зони дали змогу гостям свята вдовольнитися смачною козацькою кашею та запашним чаєм, приготовленими працівниками та депутатами селищної ради. Не бракувало на святі й інших смаколиків від місцевих підприємців.
Фото без опису

 Дітлашня навідпочивалася на ігровому майданчику, настрибалася на батутах та нафотографувалася у тематичних фотозонах.
Фото без описуФото без опису
   Найбільше малят назбігалося для участі у розважальному квесті, що провели працівниці центру дитячої та юнацької творчості. Діти із задоволенням пройшли 5 етапів, знайшовши для себе купальські цікавинки. А за старання всі маленькі учасники розваги отримали солодощі та невеликі сюрпризи із призової скарбниці свята.
Фото без опису
Фото без опису
   Чорнобаївська селищна рада висловлює вдячність за надану фінансову допомогу родині Душейків, ПП «Імперіал-плюс» та СТОВ «Агроко». Дякуємо і тим людям, які запропонували допомогу у організації та проведенні цього свята.    

                                                                                     Інна ЧМИХАЛО,

редактор газети „НАШЕ СЛОВО”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь