A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Там де музика грає – все селище гуляє. В Чорнобаї відгуляли «Party на шайбі»

Дата: 29.06.2018 23:14
Кількість переглядів: 605

   Задоволена дітвора, усміхнені обличчя, цікаві конкурси, неймовірні жарти, смаколики та запальні танці під дощем - цей вечір не залишив байдужим нікого.  Дощ та гроза не зіпсували настрою гостям свята, всі присутні раділи та відривались на повну.

   З нагоди Дня молоді та Дня Конституції України,  28 червня, в Чорнобаї відбулося «Party на шайбі». В парковій зоні районного будинку культури було людно та досить гамірно. Всі охочі, цілими родинами з маленькими дітками, зібралися для того, щоб зустрітися з друзями, послухати виступи талановитої молоді, посміятися разом із командою КВН «Дорослі діти», посмакувати смаколики від кращих кондитерів селища, потанцювати під запальні хіти від Dj Etna та просто відпочити.

Фото без описуФото без опису   Андрій Купчин, керівник любительського об’єднання «Клуб веселих та найкмітливіших» Чорнобаївського районного будинку культури, розважав маленьких чорнобаївців. Дітвора із задоволенням брала участь в конкурсах, відповідала на цікаві питання та заробляла призи.            Фото без опису

Фото без описуФото без опису   Навіть літній дощ не зіпсував святкового настрою. Цього вечора, з неймовірним запалом танцювали всі – від найменшого до найстаршого. Тож під музику, танці та чудову атмосферу веселощів жителі та гості селища поринули в святкування. Чого тільки не було на святі: великий вибір батутів, квестів та цікавих ігор, неймовірні солодощі, які так і манили красою та різноманіттям. Саме виставка від місцевих майстринь кондитерського мистецтва надала цьому святу особливого шарму та колориту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   Приємним сюрпризом для відпочиваючих став запальний виступ від Dj Etna (Інни Піддубної, яка народилася та виросла в Чорнобаї). І хоча погода цього дня була не кращою, святкуванню це не завадило. Проливний дощ додав до веселощів особливої атмосфери, гості танцювали під сучасні треки та хіти минулого.

Фото без описуФото без опису  Для гостей та жителів Чорнобаю це свято – чудова нагода зібратися всім селищем, поспілкуватися та відпочити.

Фото без опису   Чорнобаївська селищна рада вдячна всім, хто доклав зусиль для того, щоб гідно підготувати та провести «Party на шайбі». Особлива подяка Андрію Панову, керівнику підприємства «Імперіал Плюс», Сергію Лихошерсту, керівнику СТОВ «Маяк» за фінансову підтримку, відділу культури і туризму райдержадміністрації, селищному та районному будинку культури за допомогу в організації та проведенні заходу.

Це ще не кінець! Далі буде…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь