A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі жінки, мами, бабусі, колеги!

Дата: 07.03.2019 23:36
Кількість переглядів: 567

   Від імені Чорнобаївської селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету вітаю Вас із Міжнародним жіночим Днем - 8 Березня.

   Жінка, як і весна, повсякчас несе людству турботу, ніжність, любов, натхнення та неповторність. Тисячоліття світової історії осяяні Вашою мудрістю та вірними рішеннями. Завдяки Вашій життєвій силі, терпінню та впевненості на Землі продовжується рід людський. Тому, свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед Вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. 

Фото без опису   Проявляючи високу відповідальність, старанність та професіоналізм, використовуючи сучасне бачення і мудрість, жінки Чорнобаївщини невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Серед Вас - керівники підприємств і організацій, службовці, вчителі, лікарі, спортсмени та діячі культури.

   Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги - Ваша небайдужість до долі України та майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Нехай весна живе у Ваших серцях щодня, за будь-якої погоди та за будь-якого настрою. А настрій нехай Вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви. Бажаю Вам міцного здоров'я, благополуччя, краси та чарівності!

 

З повагою,

селищний голова Чорнобая  Алла Мірошниченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь