A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Увага! Попередження про погіршення погодних умов!

Дата: 22.01.2019 23:51
Кількість переглядів: 461

   За інформацією УкрГідрометцентру, завтра, 23 січня, у Черкаській області очікується активний снігопад (приріст снігового покриву 15-20 см), місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. Крім того, передбачаються хуртовини та пориви вітру 15-20 м/с. Явища відповідають жовтому рівню небезпечності.
   Просимо всіх жителів Чорнобаївської громади не залишати власні авто на проїжджій частині, бути обережними впродовж негоди під час перебування на вулиці, не ходити попід розлогими деревами, остерігатися бурульок, триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. По можливості залишайтеся вдома та утримайтеся від поїздок. 

Фото без опису

  Чорнобаївською селищною радою розроблено чіткий графік очистки вулиць і тротуарів від снігових заметів та ожеледиці. В першу чергу будуть прибиратися центральні магістралі, під`їзди до установ соціальної сфери, шкіл та дошкільного закладу «Вишенька». Просимо жителів Чорнобаївської громади з розумінням віднестися до даної ситуації та проявляти повагу до працівників, які в період активного снігопаду будуть розчищати селище від наслідків негоди.

   Якщо розчистка Вашої вулиці не відбулася до кінця дня – просимо повідомляти про це до Чорнобаївської селищної ради за телефонами: (04739) 2-27-93, (04739) 2-26-52 , (04739) 2-28-02 або писати на офіційну сторінку «Чорнобаївська селищна рада» у Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/178864145995123/.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь