A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ПРОВЕДЕНО ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО ДОБРОВІЛЬНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАД

Дата: 28.01.2020 18:49
Кількість переглядів: 457

   Питання добровільного об’єднання до Чорнобаївської селищної об’єднаної територіальної громади нещодавно обговорювалося в залі засідань селищної ради між членами виконавчого комітету, представниками депутатського корпусу ради та громадських формувань, директорами освітніх і медичних установ, закладів культури, підприємств, установ та організацій Чорнобаївської громади.      

   Для більшої відкритості та публічності проведено повторне громадське обговорення, де планувалося поінформувати присутніх про можливі варіанти подальшого об’єднання, подискутувати та почути кожного жителя Чорнобая і Савківки стосовно майбутнього об’єднання. Але до процесу обговорення долучилося лише понад 60 жителів, які проявили зацікавленість до процесу децентралізації.   

Фото без опису

Фото без опису   В ході роботи було проаналізовано та обговорено два можливих варіанти подальшого об’єднання – створення єдиної Чорнобаївської ОТГ та можливість об’єднання в дві громади, згідно перспективного плану (Чорнобаївської та Іркліївської ОТГ).

Фото без опису   Присутні активно обговорювали ініціативу селищного голови, задавали питання, на які отримували вичерпні відповіді. Найбільше дискутували з приводу утримання закладів соціальної сфери, освіти та медицини.                                                  Фото без опису   У підсумку, ініціативу селищного голови було підтримано більшістю голосів. Наразі, на черговій сесії Чорнобаївської селищної ради це питання вирішиться остаточно. Якщо депутати підтримають ініціативу селищного голови – до всіх сільських рад буде надіслано відповідні листи. Більш того, в кожному населеному пункті мають пройти громадські обговорення та надано офіційні відповіді Чорнобаївській селищній раді про свою згоду або відмову об'єднуватися. Якщо на сесії селищної ради рішення прийнято не буде – доля Чорнобаївського району вирішиться в примусовому порядку згідно з перспективним планом.      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь