A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Савківці зустрічалися люди поважного віку

Дата: 01.10.2018 21:52
Кількість переглядів: 574

   Як відомо, щороку, 1 жовтня в Україні святкується День ветерана. Зранку, секретар Чорнобаївської селищної ради Олексій Саюн завітав до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району, де привітав літніх людей словами щирих побажань здоров’я та довголіття, передавши до їх святкового меню смаколики від Чорнобаївської селищної ради https://chornobay-rada.gov.ua/news/13-00-31-01-10-2018/.

   Також, цього дня селищний голова Алла Мірошниченко разом із секретарем селищної ради Олексієм Саюном завітали на гостину до села Савківка, де їх привітно зустріли учасниці клубів «Берегиня» та «Червона калина». Активні, веселі та завжди привітні жителі села, на чолі з бібліотекарем Лідією Полубєхін власним прикладом продемонстрували, як потрібно проводити своє дозвілля людям поважного віку. Адже вони, попри домашні справи та постійну зайнятість біля власних домоволодінь зажди знаходять час для того, щоб прийти до улюбленої бібліотеки та завжди з користю провести час в колі друзів та близьких.

Фото без опису   Подібні заходи завжди проходять тихо, душевно та по-домашньому. Проте, цього разу в Савківській бібліотеці було досить весело та цікаво. Відчайдушні та запальні учасники клубів молодшого та старшого поколінь показали на що здатні. Адже до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана ці завзяті та енергійні люди долучилися досить відповідально. Лідія Полубєхін наголосила на тому, що в бібліотеці збираються люди не похилого, а саме поважного віку. Це саме ті жителі села, які не журяться про те, що роки йдуть та здоров’я гіршає. Вони намагаються «брати максимум від життя», робити його кращим та цікавішим, тим самим власноруч прикладаючи для цього багато зусиль.

Фото без опису   Під час зустрічі постійні відвідувачі бібліотеки привітали Лідію Полубєхін з професійним святом - Днем бібліотекаря, яке відзначається в Україні щороку, 30 вересня. Присутні подякували їй за небайдужість та активну громадську позицію, побажавши бібліотекарю терпіння, здоров’я та творчих успіхів в роботі.

Фото без опису

Фото без опису   Свято продовжилося різноманітними конкурсами, вікторинами та цікавими забавами. Всі охочі залюбки долучилися до участі та отримували цінні подарунки за свої успіхи. Селищний голова Алла Мірошниченко привітала присутніх з Днем ветерана, згадала часи розбудови держави, подякувала трударям за участь в її процвітанні та за підтримку молоді в нелегкі часи сьогодення.

Фото без опису  Загалом, зустріч людей поважного віку тривала на легкій, приємній ноті. Цікаво було спостерігати як савківчани веселилися, жартували, спокійно обговорювали сьогодення та радилися між собою. Зустріч за святковим столом ще більше об’єднувала всіх присутніх. Місцеві господарі та господині приготували різноманітні смачні страви, демонструючи тим самим неабияке вміння готувати та пригощати.

Фото без опису   Великий уклін найстаршим жителям Савківки, велика подяка та шана!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь